beyler yardımmmm????????????

herkese selamlar
ben motor dünyasında yeniyim ve yardım istiyorum.........
nasıl bi motorla baslarım.........
ders alabilirmiyim???????
gibi.....
yardımlarınızı bekliyorum.
şimdiden teskürler..................
:p

İlk önce a2 ehliyet kursuna git(360mil),sonra 250cc'yi geçmiyen bir motor al.
Mesela Honda,Cbx twister(5.850TL alım satım dahil.).... www.twister.galerisi.com
chopper tarzı bir motor istiyorsan Kanuni 250 uygundur.(4.650)
Kask ve montu da unutma...(1milyar civarında)
Dunald Duck bölümünü mutlaka oku...Ana sayfada solda...

Hosgeldin dunyamiza...gerci artik senin de dunyan olmusya :p

imzamdaki linkten "motosiklet teorisi" ne gider ve ozellikle "motora giris" kismindan baslayarak okursan cok yaralanabilirsin saniyorum.
Buralardan ayrilma ve aklina gelen herseyi sor emi... :thumright:

Bende yeni başladım,2 temmuz D.duck ve diğer arkadaşlar sayesinde baya bilinçlendim....Bu forum bir çok hayat kurtarıyor bence...
D.duck'a herşey için teşekkürler....

safakkaygusuz' Alıntı:
gibi.....
Scooter önerim....
Kurslardan ders alabilirsin..(Ehlıyette almıs olursun)
Veya bulundugun yorede ozel ders veren motorcular varsa onlardan da alabilirsin.. Yanlıs hatırlamıyorsam adamın birisi saatini 30(20 de olabilir) milyona veriyordu...Tabi araştırmak lazım.. Daha ucuzları bulunabilir..
Veya motorcularla bulusup derneklerde arkadaslıklar kurarsın.. Benzınını sen korsun.. Ve öğrenirsin..

Gerçi motorum olmadıgı için bana basit geliyor.. Bilmem adam öğretirmi öğretmezmi...:)

herşey için teşkür D.duck' ı okumaya başladım.ve iii gidiyor.çalıştığım yerde scooter var bitane şimdilik onunla idare ediyorum........tabi ehliyetide zaman bulursam alacağım. :thumright:

Zaman bul :p Sakın ha ihmal etme. Sonra gazetelerde "ehliyetsiz motorsikletli terör estirdi" şeklinde bir haber duymak istemeyiz. Onun yerine "ehliyetli ve gerekli sürüş kıyafetlerini giymiş olan motosikletli terör estirdi"yi tercih ederiz. Töbe töbe, ne diyorum ben ya :pr: Dur şöyle olsun: "ehliyetli ve gerekli sürüş kıyafetlerini giymiş olan motosikletli otomobil sürücülerine örnek oldu" Bu daha iyi :queen:

yaf sıcaktada pek gitmiyo kask felan acab böle ormanlık alanda toprak zeminde trafiğin hiç yoqmuş gibi olduğu yollar far bölee ağır ağır giderken çıkarsak kaskı bişii olmaz heralde.? :-k

Kafana sincap düşer o zaman da :king: Rain, kask delikanlı motorcunun tespihidir. Onsuz olmaz... :queen:

yaf benimki eskidi çatlakta far giyilmio hızlı giderken belli olmuyo ama :pr:

Aman abi yaf o şekilde de takma zaten. Kask prezervatif gibidir, sürüş boyunca takılmalıdır. Patlak olmamasına dikkat edilmelidir :king:

:cherry: yivrençsiN onuR.... :cherry: hem yanlış yerde konuşuyoz uyarı alıcaz besbelli niyse...

abi uzun bir aradan sonra (1 hafta) burdayım iş buldum.. abi bu arada adama twister tavsiye etmeyin ya. hem pahalı hemde ağır. hocam ben sana titan tavsiye ediyorum 1,500 milyar. al keyfine bakk :jocolor:

safakkaygusuz' Alıntı:
herkese selamlar
ben motor dünyasında yeniyim ve yardım istiyorum.........
gibi.....
yardımlarınızı bekliyorum.
şimdiden teskürler..................
:p
ana kusadasindansin sen de ha ne gusel :mrgreen:

dostum adin ne senin belki taniyosdur birbirimizi :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar