???? beyler photoshop bilirdim ama videolarıda photoshop yapılmaz herhalde dimi ???

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
beyler photoshop bilirdim ama videolarıda photoshop yapılmaz herhalde dimi :silent: :pr:

şu videodaki bebeğin eline bakın toynak var, gözler kırmızı :cyclopsan

http://video.google.com/videoplay?docid=3499192737558161132&q=label:sex

şeytanın çocuğu bu olsa gerek, acaba gercekmi anlayamadım bbi siz bakın, eğer gercekse bu çocuğun büyüyünceki halini görmek isterim...

sen hiç bilimkurgu film izlemedin galiba?
bu görüntülere gelirsek, doğanın mutasyonlarına bir örnek. eğer doğa çizgi romanlardaki gibi biraz sanatkar olsaydı şimdi bu çocuk x-man olacaktı.

Forumdan Uzaklaştırıldı
watercolours dostum filim ayrı konu bu gerçek hayattan bir kesit gibi geldi gözüme... bak köyün ahalisi toplanmış, bebeğin başında.. filimden alınma bir görüntüye benzetemedim....

zaten bilimkurğu adı üstünde kurgulama, ama bu gercek hayattan bir kesit.. bilmem anlatabildim mi şaşkınlığımın sebebini..

doğa, hayallerin ötesine geçebilir nevzat150.
not: ben videoda oynama yapılamaz mı soruna örnek gösterdim bilimkurgu filmleri.

Forumdan Uzaklaştırıldı
anladım dostum... valla ii oynamışlar görüntüyle ozaman... beni çok etkiledi, zaten bende şaşkınlığımı sizlen paylaşayım dedim...

ya onu demiyorum. görüntüyle oynanabilir, bu görüntü bilgisayar destekli olabilir. ama gerçek de olabilir. gerçekse de genetik mutasyondur :)

ya ben bakamam valla...aklımda kalır...geçenlerde bir toparlak kardeş bir video yayınladı...videoda gece avcılar fenerle bişey kovalıyorlar...sonra birde bakıyoruz parlayan gözlü bir yaratık onlara bakıyor...ulen rüyama giriyor yav...korkuyom ulennnnnn....yalnızım zaten ...oyuncak ayıya mı sarılam bu yaştan sonra...:pale:

mete_han' Alıntı:
ya ben bakamam valla...aklımda kalır...geçenlerde bir toparlak kardeş bir video yayınladı...videoda gece avcılar fenerle bişey kovalıyorlar...sonra birde bakıyoruz parlayan gözlü bir yaratık onlara bakıyor...ulen rüyama giriyor yav...korkuyom ulennnnnn....yalnızım zaten ...oyuncak ayıya mı sarılam bu yaştan sonra...:pale:

nerden izleyebiliriz onu ??

aboooooooooow kapadım valla vidoyu bu ne yaw:pr:

ya ben bakamam valla...aklımda kalır...geçenlerde bir toparlak kardeş bir video yayınladı...videoda gece avcılar fenerle bişey kovalıyorlar...sonra birde bakıyoruz parlayan gözlü bir yaratık onlara bakıyor...ulen rüyama giriyor yav...korkuyom ulennnnnn....yalnızım zaten ...oyuncak ayıya mı sarılam bu yaştan sonra...

kim acaba:silent: :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar