Iyi ki kız soran birini bulmuşsun, ya seninle ilgilenseydi![]()
Haha bu en guzeliydi...
Iyi ki kız soran birini bulmuşsun, ya seninle ilgilenseydi![]()
en az senin kadarsakin olun yahu, şimdilik birini buldum. oda içki içmiyo ama karı kız soruyor. ne değişik adamlar var :mrgreen:
Adana'da olsaydınız, size ben şart sunardım. Her ders karşılıgında, 2 rekat namaz kalmanızı isterdim.
Bu forumda top ne ararIyi ki kız soran birini bulmuşsun, ya seninle ilgilenseydi![]()
en az senin kadar
Adana'da olsaydınız, size ben şart sunardım. Her ders karşılıgında, 2 rekat namaz kalmanızı isterdim.
neden ki arkadaş eğitim veren arkadaşa gönlünden kopup 2 bira ısmarlayacak nesi garip? İçen ilgilenir içmeyen ilgilenmez.
Herkes müslüman olmak zorunda mı?
o ders aksarayda biter:queen:sakin olun yahu, şimdilik birini buldum. oda içki içmiyo ama karı kız soruyor. ne değişik adamlar var :mrgreen:
biraya değil, "karı kız soruyor" dediği adamla anlaşmış olmasına takıldım![]()
sakin olun yahu, şimdilik birini buldum. oda içki içmiyo ama karı kız soruyor. ne değişik adamlar var :mrgreen:
Herkes müslüman olmak zorunda mı?
tamam hocam anlaşalım siz iki bira için bende 2 rekat namaz kılayım bildiklerinizi öğretin bana.
aslında müslümanlık ta değil. ben namazda kılarım bira da içerim. Kur-an da yazanı bilmem ama insanlar hakkında iyi düşünen insanlara yardım eden aklından fesatlık geçmeyen kıskanmayan insanların namaz kılan insanlardan daha müslüman olduğu kanaatindeyim. şahsen ben camiiden çıkınca 5 vakit namaz kılan amcalarımızın mahallenin kızlarına bakmalarına anlam veremiyorum ve bu işn namazla olmayacağını anlamış bulunmaktayım. guven arkadaşımızın mesajı yerine biralar sana kalsın bi kola ısmarlarsın öğretirim demesi daha doğru olurdu.