Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Beykoz'da servisin alkollü sürücüsünün çarptığı motosikletli genç hayatını kaybetti.
Araç içindekiler dahil olmak üzere Alkollü. Acı gerçek .. Öncekiler gibi unutalacak.. en baba yatacağı 10 yıl sanmıyorum. llk Af ile yine başkasının canını yakacak.
Çok afedersiniz ama olay benim semtimde gerçekleşti ve servis sürücüsünü tanıyorum tam bir dallamadır kendisi. Bir gencin ölümüne sebep oldu çok yazık.
Bu kadar basit cezalar karşısında bunun gibi dallamaların hiç korkusu yok. Ne trafikte, ne sokakta, ne evde, ne işte. Cezalardan korkmamayı da adamlık sanıyorlar.
Eğlenceniz de batsın, insanlığınız da batsın. Bir hiç uğruna gencecik çocuk gitti.
Zafer Akçay paylaşmış, ben oradan görmüştüm, söylenecek bir şey yok, sorumsuzluğun son raddesi. Bunları gördükçe motosiklet almaya korkuyorum. Gencecik adam yazık yahu, geride bıraktıkları, sevdikleri, umutları, hayalleri…
Bizim semtte çubuklu sahil yoluna varmadan önce gerçekleşmiş o yol dar tek araç gidiş dönüş olacak kadar yer var orada sollama yapmanın mantığı yok. Yazık olmuş motorcu arkadaşa direk kafa kafaya girmiş. Yazık gerçekten.
Zıkkımın kökünü içseydi davar oğlu davar. Paramın son kuruşuna kadar ekipman alıp yaz sıcağında bile giysem de, kurallara harfiyen uyarak sürsem de, sıfır motorun lastiği naylon diye kauçuk olanı ile değiştirsem de, ek hakimiyet eğitimi alsam da bu davarlar yüzünden böyle evden her motosiklet ile bisiklet ile çıktığımda ailemin gözü arkada kalıyor. Zaten hem annem hem babam meslekleri gereği çokça motosiklet kazası vakası ile karşılaşmış insanlar.