Beykoz'da servisin alkollü sürücüsünün çarptığı motosikletli genç hayatını kaybetti.

Motosikleti
Honda CB750 Hornet - Triumph Bonneville Bobber
Çok afedersiniz ama olay benim semtimde gerçekleşti ve servis sürücüsünü tanıyorum tam bir dallamadır kendisi. Bir gencin ölümüne sebep oldu çok yazık.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Yıl olmuş 2025 hala alkol alıp da direksiyon başına geçen andavallar var ülkede. Hiç mi ders alınmaz? Yazık, motorcu arkadaşa Allah rahmet eylesin.

Bu kadar basit cezalar karşısında bunun gibi dallamaların hiç korkusu yok. Ne trafikte, ne sokakta, ne evde, ne işte. Cezalardan korkmamayı da adamlık sanıyorlar.
Eğlenceniz de batsın, insanlığınız da batsın. Bir hiç uğruna gencecik çocuk gitti.

Motosikleti
Motorsuz
Gece saatlerinde zorunda olmadıkça motorla dışarı çıkmamaya çalışıyorum bunlar yüzünden.

Motosikleti
STRS 765
Çok yazık çok, gencecik bir insan yazık, şansa yaşadığımızın bir kanıtı daha

Motosikleti
22" Bajaj NS 200 - 25" Pcx DLX
Vahh gidene demişler. Vuran numune umarım en ağır şekilde (hiç ümidim yok ama) cezandırılır. Allah yakınlarına sabır versin.

Zafer Akçay paylaşmış, ben oradan görmüştüm, söylenecek bir şey yok, sorumsuzluğun son raddesi. Bunları gördükçe motosiklet almaya korkuyorum. Gencecik adam yazık yahu, geride bıraktıkları, sevdikleri, umutları, hayalleri…

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
neyzenin "ben sana" şiiri bu nesebi gahyri sahihler için var işte
duamız, tez zamanda çok daha berbat bir halde gebermesidir

Motosikleti
Suzuki Burgman 650
Bizim semtte çubuklu sahil yoluna varmadan önce gerçekleşmiş o yol dar tek araç gidiş dönüş olacak kadar yer var orada sollama yapmanın mantığı yok. Yazık olmuş motorcu arkadaşa direk kafa kafaya girmiş. Yazık gerçekten.

Motosikleti
RKS 125S
Zıkkımın kökünü içseydi davar oğlu davar. Paramın son kuruşuna kadar ekipman alıp yaz sıcağında bile giysem de, kurallara harfiyen uyarak sürsem de, sıfır motorun lastiği naylon diye kauçuk olanı ile değiştirsem de, ek hakimiyet eğitimi alsam da bu davarlar yüzünden böyle evden her motosiklet ile bisiklet ile çıktığımda ailemin gözü arkada kalıyor. Zaten hem annem hem babam meslekleri gereği çokça motosiklet kazası vakası ile karşılaşmış insanlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar