Üstad biliyorum uzak bölgelere gezerek bakmaya gitsem 400 e doğalgaz bulurum bi ihtimal ama bunun her günü yol kahrını çekmesi var sabah iki saat akşam iki saat.. İstanbul' da dört saat mesai yapsam yolda geçirdiğim süreyle elime rahat aylık bin Lira para geçer.

(MotorKafa)
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:42 ----------
Ben yine de yerinde olsam ev ararım çünkü burada da olsa eve o kadar kira vermek bana göre yanlış.. malum ben hâlâ arıyorum. Geçen gün Küçüksu Kasrı'nda buldum ama doğalgaz sobası ile ısınıyor (600 Lira) sahile ve otobüs durağında tabiri caizse sıfır çünkü üç dakika sonra duraktasın. (Antilopskul)
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:47 ----------
Kardeşim umarım artmaz burada da önceden kiralamış olan arkadaşlarım hâlâ 500 e doğalgazlı ve 3+1 dairede oturuyorlar. İşte daha önceden de ben 400 e 3+1 iki banyo müstakil doğalgaz balkon garaj ve abartmıyorum üç bina genişliğinde meyve bahçesi olan bir evde oturuyordum tek başıma. Şimdi ise şirketin tuttuğu evde kalarak kira öle ödemiyorum. İşte benim evleneceğim zamana böyle denk geldi kısmet ne diyelim.. (XuRTo)
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:53 ----------
Edebimi bozmak istemiyorum ama arkadaş zorluyorsun beni inan ki.. burada benim sohbet kısmına girdiğim bölümün başlığı "KONU DIŞI"
Yani şu demek oluyor; insanlar motosiklet ile doğmuyor veya yaşamıyor. Bu durumda hayatımızın her dakikasında motor muhabbeti yapamayız benim geri kafalı arkadaşım. (Ertugyigit)