Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ne olursa olsun, beyinsizlik olarak nitelemek cidden kötüdür. Yaptıkları yanlıştır, size dava açma hakkı adamların ellerindedir, hatalı olsalar dahi hakaret etmek lüksünüz yaktur.
(bu videoya yorum yapan bi akıllıdan alıntıdır) sisinnn neyınızz varrrhaaaaa...herkez de sızın gıbı gudulsun mu ıstıyorsunuzzzzz yok kuralmıss kıtapmısssss trafıkmıssss...tabı kımsenın boyle bırseye cesaretıı yokkk kaskmıs aracmıss anlatın bakalımmm...bıraz sınırlarını zorlayın baska bırseyler deneyın sunuyapın dedıklerın de sunu yapmayınnnn bunu yapmayın dedıklerın de bunu yapmayınnn nereye kadar bu koyunnnnn coban muhabbetıııı... yazıkkkkk...benceee vıdeo harıka superrr hatta bıdaha superrrr...r:r:
ilk olarak kask eldiven ve mont bence gayet karizmetik ki motosikleti kasksiz ve montsuz dusunemiyorum eldiven takinca tabiri caizse kendimi bi bok saniyorum vidyoya gelince bu vidyoya destek vermek ya da bi de bu tarafindan bakin demek sacma \umarim sonunda dusmezler diye dua ederek izledim ben kendi sevgilime onunki yaninda olmadigi zaman montumu dizligimi veririm ki onun canina bisey olmasin adam cibil cibil tek teker yapiyo ve bi cok vidyo izledik artciyla tek teker yapip yere yapisan insanlari motosiklet uzerinde akrobasi yapmaya ne gerek var trafige kapali alanda al ekipmanini kamerani yap cek orada insanlarin arasindan geciyor oldu da biri onune cikti alsana 3 olu yazik yani zaten sinri yok insalarda biraz kendine guven gelince noolcak aman diye onlemleri kurallari hice sayarlar keske icimizdeki o acemi tarafi hic birakmasak usta olduk diye bi yerimizi kaldirip gereksiz heyecanlar aramasak ayrica su benzin mailyeti olayina gelince 1000cc lik racingler tek teker cirit atarken bi cup motosiklete benzin kac kurus bi de tek teker yapiyosun demek biraz mantiksiz geldi bana
bu iş böyle gitmez Allah korusun ama belalarını bulurlar
burda yapılan yorumların tamamına katılıyorum hele o ayrıcalıklı mal fln iyi laf
Allah'ın verdiği cana acımayana yorum yapılmaz aslında klavyeyi eskittiğime acırım bir beyni yokki küçük bir taş sıçrasa yüzüme gelse denge kaybetsem düşsem weya lastiğe gelse kesse patlasa lastik öyle veya böyle düşsem arkadakinin kaderi ölüm olur bence kendini yakıyor birde kızı yakıyor
Bu iş Allah'ın verdiği cana isyandır nerden baksan 70 km hızla ölüme gidiyorlar
Ama mantık olarak düşünücek olursak kask takmamalarında bi zarar görmüyorum kask takmasınlar
Önce o kaska soktukları kafalarının içine birşey koysunlarki koruyacakları bi beyinleri olsun