Beyin yandı millet yardım lütfen ...

Arkadaslar sitede yeniyim ve uzun zaman dir motor alma hayalini gecekleştiricem ınsAllah fakat acemiyim... kafamda 2-3 model var yardımlarınızı bekliyorum .
Simdiden Tessekuler..
Modeller TVS Apache RTR 150 - Yamaha YBR 125 - Honda CBF 150 benim düşündüğüm cfmoto 150:pr:

2. el ybr, düşüp kalkacaksın zaten sıfır almaya gerek yok. Hem bir forum klasiğidir; üzerine biraz daha koy ybr al...

Kafandaki her sorunun cevabı ybr de cevap bulur 2008 den beri ybr hâlâ bırakamadık

Yibir ve cibifi sifir alma. O kadar para cok. Cfmoto aslinda guzel ama hala soru isareti ve fiyatta bi guzellik yapilmasi lazim. Apaci de guzel ama titresimden sikayetci genelde yorum yapanlar ben hic kullanmadim sadece duyduklarimi aktariyorum. Benim siralamam;
İkinci el maksimum 3500 e yibir
İkinci el maksimum 4bine e cibif
Apaci
Cfmoto.

ulan bende beyin tamiri yapan arkadaşımın numarasını kopyalayıp öyle konuya girdim. :)

Mersin İl Temsilcisi
En ucuz ve arıza çıkarmayan modelle başla..

beyin yandı yazınca bende motorun beyni yandı sandım cf moto kaliteli bişey ama ayarları kurcalayınca eskiye dönmüyor 130 giden alet 94 ü geçmiyor şuan arkadaşumda var

Allah aşkına şu TVS RTR 150'nin peşini bırakın artık. Motor en son 2014 model olarak üretildi ve titreşim makinası bir motor. TVS'de şu an RTR200'den başkası yalan. Bunların içinde ben olsam artçı ağırlıklı sürmeyeceksem CFMoto 150NK alırdım. Artçı ve uzun yol varsa CBF150 al.

Acemiyseniz, paranız neye yetiyorsa, ekipmanı da düştükten sonra, o kadar paraya alınabilecek sıfır (0) bir motosiklet alınız.

Rodajdı vs. o size alışırken siz de ona alışır, öğrenir gidersiniz...

Ekipmana para ayıracağınızı dikkate alınız; bu durumda 5 bin TL altı segmentte bir motosiklet bakabilirsiniz.

Kuba CR1'i tavsiye ederim.

Bu segmentteki aletlere 6200 lira verecek adamın aklını seveyim. Muadillerine bakıp 3000-4000 liraya işi kapatabilirsiniz. Zaten 150 cc, üzerinde durmayı öğrendikten sonra elinden çıkaracağınız aletler. O paraları boşuna vermeyin.

Allah aşkına şu TVS RTR 150'nin peşini bırakın artık. Motor en son 2014 model olarak üretildi ve titreşim makinası bir motor. TVS'de şu an RTR200'den başkası yalan. Bunların içinde ben olsam artçı ağırlıklı sürmeyeceksem CFMoto 150NK alırdım. Artçı ve uzun yol varsa CBF150 al.

Hadi canım :D Bendeki 2015 model fake o zaman

- Tvs apache kesinlikle tavsiye ederim dostum. İlk 2011 modelini 120.000 km'de sattım ve gittim bir daha sıfırını aldım , bir kez yolda bırakmadı.

Şekil felan sorun değilse Apache ye kafadan ele kardesim git cbf yada ybr al niye diye sorarsan apache oturuş pozisyonu kısa sürede yoruyor - titreşim - farlar yetersiz - servisi az parçası pahalı - arkanda artçı var ise kalkışlarda ön teker kalkıyor - viraj girişleri çok dengesiz - motorun kronik sorunu şu ki düz yolda giderken daha iyi anlarsın ön tekerde hafiften bi sekme oluyor sanırım bunu pek çok kullanıcı farkedemiyor. Artıları diye sorarsan cbf ve ybr den bi tık daha hızlı ve görünüm olarak güzel başka hiçbi artısı yok söylediklerime itiraz eden varsa gelsin yanıma

░░░░█▒▒▒▒░░░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒█
░░░░█▒▒▄▀▀▀▀▀▄▄▒▒▒▒▒▒▒▒▒▄▄▀▀▀▀▀▀▄
░░▄▀▒▒▒▄█████▄▒█▒▒▒▒▒▒▒█▒▄█████▄▒█
░█▒▒▒▒▐██▄████▌▒█▒▒▒▒▒█▒▐██▄████▌▒█

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar