Beycivan ve Yasin_942 buluşması

Arkadaşlar başına talihsiz olaylar gelen Beycivan ağabeyimle bir hafta sonu buluşup sohbet etme imkanı yakaladım. İlk görüştüğümüzde beni ''kardeşim hoş geldin'' diyerek dükkanına davet etti ve güzel bir kahvaltı yaptık daha sonra da başına gelen talihsiz olayın ayrıntılarını anlattı. Yaşadığı olayın güzel sonuçlanması onu her ne kadar sevindirse de, forumda açılan bazı konular canını bir hayli sıkmış... Az daha bu değerli ağabeyimizi forumdan ayrılmış olarak görebilirdik. Neyse ki onun motora ve insanlara yardım etme aşkı üstün gelmiş ve bu kararından vaz geçmiş.:cat:
Daha sonra motorlarımıza atlayıp güzel bir Bandırma manzarası eşliğinde sohbetimize devam ettik ve bu güzel fotoğrafları anı niyetine çekip forumda paylaşmak istedik saygılar.

forumbf.png

forum2l.png

Yasin ne şans ki o gün siz varken beycivanla telden konuşmuştuk.Yüreğine sağlık ona baya moral oldu bu davranışın.Başına gelenler karşısında sabrına hayran kaldık üzücü haberini aldığımızda bizlerdende bir dam la göz yaşı gelmişti ama bak aramızda.Ramzey konusunda son derece bilgili bu değerli arkadaşımızı kaybetmeyi asla göze alamayız.Bazı şeylere kulak tıkamak ve olayları zamanın akışına bırakmak en güzelidir.Öylede oldu Beycivan ın kulağına pamuk tıkadık bağrımıza bastık.

hepinize teşekkür ederim allah hepinizden razı olsun. valla kafada saç kalmadı ömür geçiyor 35 bitmek üzere artık. özgür yarımada cennet gibi yer kardeşim insan gezmeye doyamıyor oralarını hepinizi beklerim kapıdağ turuna.CANTR06HONDA kardeşim sanada selamlar. yasin iyi yapmışın resimlerini koymakla güzel bir gündü o gün.

yasin senden ricam ben bu konudan baya sıkıntı duydum sen bir msj atarsan arkadaşa çok iyi olur senden ricam olsun.

arkadaslar aranızaa yarın katıldım ılgınıze tesekkurler :Dqweqwe

35 ten 36 ya doğru gidiyorum kardeşim saçlar hepten azaldı ama sağlığım iyi şükür.1977 bandırma doğumluyum aslen kökenim romanya bükreş.anadolu teknik lisesi mezunuyum eskişehir iktisat 3 ncü sınıftan ayrılıp bilgisayar bölümüne girdim mezun oldum.depremde kocaelide askerdim 26 yaşında 18 ay askerlik yaptım geldim bir süre çanakkalede bir süre istanbulda kaldım. kendime ait bilgisayar işyerim var.satış tamir işleri yapıyorum.çok uzun seneler teakwon do karate çalıştım kurs yeri açtım kapattım.hayat devam ediyor işte yaşadıkça inşallah bu forumda hep beraberiz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar