Beyaz Yuki Spitzer Çalınmıştır. 34 jf 117

Çok geçmiş olsun şu Ülkede görevini laikinle yapan tek bir polis daha görmedim.Büyük bir ihtimalle senin motorunu çalan şerefsizler Sarıgölden yada Bursa Mahallesinden Serkan abinin de tamirhanesi 2 mahalleye de çok yakın olduğu için ondan kaçmamış ki daha önce de bu şekilde çalınan motorları ihbar etmişti.

HIRSIZLARIN YAPTIKLARI YANINA KAR KALIYOR. POLİSE ZERRE KADAR GÜVENMİYORUM. geçmiş olsun

Öyle moralim bozukki çıkıp motora bakmak bile gelmiyor içimden. Bu nasıl istanbul anlamadım anlam veremiyorum.

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
Geçmiş olsun .. Bu yapılanlar yanlarına kâr kaldığı için bu kadar rahatlar zaten.. cezalar caydırıcı değil.. İnsanlar emek emek bişeyler yapmaya çalışıyor,Allah korkusu olmayan şerefsizler güle oynaya insanların ocağına incir ağacı dikiyor.. çok yazık ..

Motoru ya yakicam ya saticam bu memlekette bu pisligin icinde 2 teker ask harammis bunu anladim. Yolda arabasi sikistirir carpar , hirsiz 2 dk da calar cirpar, karakolda motor bu siktir et derler...

Yeri diye düşünüyorum o hırsızlar yakalandığında hangi eliyle caldiysa keseceksin o kolunu bak bir daha oluyor mu? İnsanlar namusuyla şerefi ile çalışsın çabalasın bir mala sahip olsun böyle şerefsizler çalsın sonra serbest kalsın heeey yavrum adalete gel.
Bu arada motorunun bulunmasına sevindim tekrardan geçmiş olsun

çok geçmiş olsun elbet çekerler cezalarını ki böyle insanların zaten Allah belasını vermiş boşverin onları siz, polisin yaptığı ise klasik bir davranış aynısı burda benim arkadaşımın başına geldi ve çocuğun söylediği de aynıydı onlarda beter olsun inşallah aldıkları paralar haram olsun.

serkan beyide ayrıca kutluyorum.

motoru çaınan tüm arkadşlara geçmiş olsun okurken kendimi sizin yerinize koydum insan kabullenemiyor,sen uğraş çalış al gelsin götürsünler böyle bir şey yok,ama unutmayın arkadaşlar ağlayanın malı gülene yaramaz kolay can vermez şerefsizler ve de görevini yapmayanlar,herkes motorunu mutlaka kilitlesin,imkan varsa alarm taktırsın,kilit pahalı geliyorsa nalburdan çok kalın bir zincir alın üzerine kalın hortum geçirin sağlam bir asma kilit takın en azından çalmak için tornavida pense değilde eşşek kadar demir makasıyla gezmeleri gereksin,onuda heryerde kullanmazlar.

Geçmiş olsun kardeşim. Okudukça sinir krizi geçirdim sanki bana olmuş gibi. Hele polisin böyle şerefsizlk yapması insanı insanlıktan çıkarr. Keşke insan öldürmek günah olmasa inan kafasına sıkmak işten bile değil.
Allah sabır versin tekrar geçmiş olsun.
Mahkemede inş. Cezalarini çekerler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar