beyaz güvercinim

Super Moderator
merhaba arkadaşlar
regal raptor 250E-9 motorumla 5 sene ve 43000 km yoldan sonra bugün kymco xciting 250i aldım
ilk izlenimlerim regalden sonra çok konforlu bir araç gibi geldi ama regale oranla bayağıda bi yüksek umarım zamanla alışırım şu an bayaa tedirgin kullanıyorum çünkü
burda da resimler :cat:

Çok güzel bir tercih,güle güle kazasız belasız kullanırsın inşallah :cat:

İsmi yakışmış gerçekten kazasız belasız sürüşler dilerim.

Hemen bir nazar boncuğu lazım :mrgreen: adak adadınmı :cherry: yoksa çiğköfteylemi ıslatıcaz :p yada pastamı kesicez eski tophane buluşmaları gibi :queen: Güle güle binmeyi nasip etsin rabbim. Kazasız belasız tekerin düz bassın :wiinkk:

Super Moderator
çok teşekkürler arkadaşlar sağolun
erol abi aslında er6-n düşünüyordum biliyorsun ama evden veto yiyince sıfır kymco almaya karar verdim
bakalım ilerde geçeriz belki büyük motora

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:38 ----------

Hemen bir nazar boncuğu lazım :mrgreen: adak adadınmı :cherry: yoksa çiğköfteylemi ıslatıcaz :p yada pastamı kesicez eski tophane buluşmaları gibi :queen: Güle güle binmeyi nasip etsin rabbim. Kazasız belasız tekerin düz bassın :wiinkk:
eywallah cigerim :cherry:
tükkana gelenlere çiğköfteyle ıslatma yapılır :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun. Cruiserdan scootera geçmek ilginç olmuş biraz. Genelde ya cruiserle devam eder ya da enduro olur. :)

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun miirim.
Şehir içi ulaşımda en doğru tercihi yapmışsın.

Hayırlı olsun Alper. Kazasız belasız kullanman dilegiyle.Alete beyaz yakışmış :)

Bu arada bunda ABS'mi var yahu,ön diskte görünen sensör okuyucu degil mi?

Hayırlı olsun Alper. Beyaz motorlara özel bir ilgim var. :joker:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Mt yöneticilerinin maaşı baya iyi galiba.... Herkes motorunu yeniledi.... Patrona söylemek lazım... Bunların maaşlarını kısması lazım.... :queen:

Şaka bir tarafa güzle makina..Renk de güzel.... Hatta en güzeli..Güle güle bin.... Kazasız belasız.....

Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Çok güzel görünüyor. Kazasız belasız inşallah.

Allah güzel günlerde ve kazasız belasız kullanmayı nasip etsin..
senin adına sevindim..güzel bir şey almışsın...:cat:

çok teşekkürler arkadaşlar sağolun
erol abi aslında er6-n düşünüyordum biliyorsun ama evden veto yiyince sıfır kymco almaya karar verdim
bakalım ilerde geçeriz belki büyük motora

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:38 ----------

eywallah cigerim :cherry:
tükkana gelenlere çiğköfteyle ıslatma yapılır :mrgreen:

Böyle olmaz kış geldi artık bir sabahlama buluşması yapmak lazım :mrgreen: pasta yemek lazım :mrgreen: kısaca anla da ıslatmak lazım :flower:

Mt yöneticilerinin maaşı baya iyi galiba.... Herkes motorunu yeniledi.... Patrona söylemek lazım... Bunların maaşlarını kısması lazım.... :queen:

Şaka bir tarafa güzle makina..Renk de güzel.... Hatta en güzeli..Güle güle bin.... Kazasız belasız.....

Boşunamı bizim mete_han yönetici olmak istiyor :queen:

_w_

hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin...

hayırlı olsun regal den sonra scooter garip :) güzel tercih kazasız belasız kullanmanız dileği ile

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar