hurricane77 Katılım 9 Ağu 2005 Mesajlar 126 10 Nis 2007 Konu Yazar #1 Beverly 500 hakkında blgi sahibi olmak istiyorum kullanan kullanmayan yardımcı olursanız sevinirm.....:rendeer:
Beverly 500 hakkında blgi sahibi olmak istiyorum kullanan kullanmayan yardımcı olursanız sevinirm.....:rendeer:
tubis Katılım 1 Haz 2005 Mesajlar 8,608 10 Nis 2007 #2 Kendi motorun hakkında bilgi sahibi değil misin :silent:
hurricane77 Katılım 9 Ağu 2005 Mesajlar 126 10 Nis 2007 Konu Yazar #3 dishy' Alıntı: Kendi motorun hakkında bilgi sahibi değil misin :silent: Genişletmek için tıkla ... Almayı düşündüğüm için yazdım burda bilgi paylaşmak için yazdım yazmak istemiyorsan yazmayabilirsin...
dishy' Alıntı: Kendi motorun hakkında bilgi sahibi değil misin :silent: Genişletmek için tıkla ... Almayı düşündüğüm için yazdım burda bilgi paylaşmak için yazdım yazmak istemiyorsan yazmayabilirsin...
salihgureli Katılım 28 Mar 2004 Mesajlar 452 10 Nis 2007 #4 Dostum alınabilicek en iyi maxilerden biri fakat satarken sorun yaşarsın.kolay satıyım diosan burgman düşünmelisin.
Dostum alınabilicek en iyi maxilerden biri fakat satarken sorun yaşarsın.kolay satıyım diosan burgman düşünmelisin.
Olcan138 Super Moderator Katılım 15 Kas 2005 Mesajlar 5,081 11 Nis 2007 #5 Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır. Sebep: PIAGGIO + VESPA + GILERA Kullanıcıları Buraya konusundan daha geniş bilgiye ulaşabilir ve modelle ilgili sorularınızı paylaşabilirsiniz. Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir. Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır. Forum Kurallarını okumak için tıklayın.. Şikayetleriniz için tıklayın
Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır. Sebep: PIAGGIO + VESPA + GILERA Kullanıcıları Buraya konusundan daha geniş bilgiye ulaşabilir ve modelle ilgili sorularınızı paylaşabilirsiniz. Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir. Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır. Forum Kurallarını okumak için tıklayın.. Şikayetleriniz için tıklayın