Video güzel olmuş...
Emeğinize ve tekarinize sağlık....
Ama müzik birz yavan ve gürültülü kaçmış...
videoyu beğendiğinize sevindim

videolarda müzik seçimi inanın çok zor oluyor.bu tarz videolar da müziksiz hiç gitmiyor isterseniz müziği kapatıp öyle izleyin bir de :wiinkk:
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:47 ----------
Olmuş diyorum:cat: (Müzikli videolar itici gelirdi, motor reaksiyon sesleri hiss ediliyor, yukardaki forumdaşın yorumuna katılıyorum)
bu kadar videoyu ayarlayıp müziğe göre kesmek o kadar zor ki anlatamam...ya da bana zor geliyor
onay vermeniz gurur verici :cat:
genelde izleyici motosiklet sesi de duymak istediği için video seslerini kapamadım ama müzik sesinin üzerine çıkmasın diye biraz kıstım tabi
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:49 ----------
Eline sağlık. Müziğide videoyuda beğendim.
eyvallah :bounce:
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:53 ----------
Arabalarin arasindan gecis sahnesinde aklim gitti. Umarim hizlandirilmis cekimdir diye dusundum. Ulkemizde maalesef kontrolsuz kapi acan burun cikaran cok olur, aman dikkat. Video genel olarak guzel olmus keyifli geziler yapmissiniz
2 veya 3 araç arası geçiş videosu var bir tanesi çok uzun siz onu kastediyorsunuz sanırsam .orada müziğin temposuna göre ayarlamak için 1 kademe hızlandırma yaptım

uyarı ve iyi niyetiniz için çok teşekkürler :bestmt: