best of 2013 :)

selam sevgili arkadaşlar
2013 yılı içerisinde yaptığı(m)ız gezi ve etkinliklerden derlediğim nacizane kısa ve eğlenceli bir çalışma oldu :)
umarım siz de beğenirsiniz
iyi seğirler :bounce:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Video güzel olmuş...
Emeğinize ve tekarinize sağlık....
Ama müzik birz yavan ve gürültülü kaçmış... :)

Olmuş diyorum:cat: (Müzikli videolar itici gelirdi, motor reaksiyon sesleri hiss ediliyor, yukardaki forumdaşın yorumuna katılıyorum)

Arabalarin arasindan gecis sahnesinde aklim gitti. Umarim hizlandirilmis cekimdir diye dusundum. Ulkemizde maalesef kontrolsuz kapi acan burun cikaran cok olur, aman dikkat. Video genel olarak guzel olmus keyifli geziler yapmissiniz :)

Video güzel olmuş...
Emeğinize ve tekarinize sağlık....
Ama müzik birz yavan ve gürültülü kaçmış... :)
videoyu beğendiğinize sevindim :)
videolarda müzik seçimi inanın çok zor oluyor.bu tarz videolar da müziksiz hiç gitmiyor isterseniz müziği kapatıp öyle izleyin bir de :wiinkk:

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:47 ----------

Olmuş diyorum:cat: (Müzikli videolar itici gelirdi, motor reaksiyon sesleri hiss ediliyor, yukardaki forumdaşın yorumuna katılıyorum)

bu kadar videoyu ayarlayıp müziğe göre kesmek o kadar zor ki anlatamam...ya da bana zor geliyor :)
onay vermeniz gurur verici :cat:
genelde izleyici motosiklet sesi de duymak istediği için video seslerini kapamadım ama müzik sesinin üzerine çıkmasın diye biraz kıstım tabi

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:49 ----------

Eline sağlık. Müziğide videoyuda beğendim.

eyvallah :bounce:

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:53 ----------

Arabalarin arasindan gecis sahnesinde aklim gitti. Umarim hizlandirilmis cekimdir diye dusundum. Ulkemizde maalesef kontrolsuz kapi acan burun cikaran cok olur, aman dikkat. Video genel olarak guzel olmus keyifli geziler yapmissiniz :)
2 veya 3 araç arası geçiş videosu var bir tanesi çok uzun siz onu kastediyorsunuz sanırsam .orada müziğin temposuna göre ayarlamak için 1 kademe hızlandırma yaptım :)
uyarı ve iyi niyetiniz için çok teşekkürler :bestmt:

ben videoyu beğendim. Bir ara km saatinde 236 gördüm. Naked motorla kesin rüzgar manyağı olmuşsundur. Kullandığın kamera neydi?

ben videoyu beğendim. Bir ara km saatinde 236 gördüm. Naked motorla kesin rüzgar manyağı olmuşsundur. Kullandığın kamera neydi?
beğeni için teşekkürler :)
236 gördüğünüz yerde 240 yapıyor benim makinanın top speedi :flower:
bazı videolar GOPRO HERO 2 bazıları da GOPRO HERO 3 BLACK ile çekilmiştir

müzik de video da çok iyi bence.
eyvallah kardeşim

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:20 ----------

Cok begendim, zor iş bir hayli uğramıştır. Hangi programı kullandin?
ewet epey uğraştım.gopro studio kullanıyorum.profesyonel bir program değil o yüzden 2 gün sürdü videoyu hazırlamam.ikide bir bilgisayarı kasıp hata veriyordu:pr:
bir de müziğin ritmine göre videoyu ayarlayıp kesmek harbi uğraştırıyormuş ilk defa denedim :sunny:
ama sonunda başardım :queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:24 ----------

yolun açık olsun

teşekkürler hemşerim :cat:

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
muzık ıyımıs ındır style :cherry: arada motor seslerı de gelıyor hos oldu

güzel olmuş keyifle izledim. Muğlamın yollarını da ne kadar özlediğimi farkettim geçen yaz hiç vakit geçiremedim orada :salut:

Güzel olmuş, elinize sağlık. Müzik biraz daha hareketli olabilirmiş belki ama yinede güzel

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar