Beşbininci Mesaj

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Zaten sıkılmışım şurada, işim gücüm yok, el atıp bir şeyler temizleyerek başlığı da "Dört Bininci Mesaj" olacak duruma getirsem mi diyorum.:p

Canın sağolsun....

İzmire geldikten sonra hiç dikkat etmemiştim.... Çoğunda bizim panda yavrusuyla bir konuda atışmışızdır....

Sende mi işsizsin :silent::silent::silent:

Neyse sende 5000 yaparsın benim gibi....:p:p:p

aramızda bide 1ay fark war :mrgreen: abi harbi işin gücün yokmu :)

Sen tembelsen ben napayım?....:queen::queen::queen::queen:

Katılımcı ve paylaşımcıyımdır.... :queen::queen:

Son düzenleme:
Super Moderator
alp_tunay' Alıntı:
Sende mi işsizsin :silent::silent::silent:

Neyse sende 5000 yaparsın benim gibi....:p:p:p

Benimki işsizlik değil okul tatili :) Ters etki yapıyor ama, ekimde okulun başlamasıyla birlikte tatil modundan çıkıp siteye de daha çok zaman ayırırım artık.

Şimdi benim 5000'e kadar bayağı yolum var, şöyle 3500-3500 kırışsak toplam mesajları?:p

uleyyn bu işte şike var.teker teker saycam msj'larını. Erhan abi benim postlarımı editle bundan geri kalmışım.aslında konu disi post sayılsa herhalde Barış abiyi sollamıştım :p

izmir havası çok yaramış.baksanıza rahatlıktan iyice göbeğe vurmuş,besi pilici seniii :queen::queen::bounce:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
uleyyn bu işte şike var.teker teker saycam msj'larını. Erhan abi benim postlarımı editle bundan geri kalmışım.aslında konu disi post sayılsa herhalde Barış abiyi sollamıştım :p

izmir havası çok yaramış.baksanıza rahatlıktan iyice göbeğe vurmuş,besi pilici seniii :queen::queen::bounce:

Konu dışı mesajlar silindiğinde 1500 tane gitmişti...:p:cat:

Gel tabi sende izmire Bakımsız Tarzan.........:queen::queen::queen:

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
yarısı geyik, yarısı mete'ye kitleme şeklinde atılmıştır bu mesajlar :queen:

Vayyy kutsal ittifakdan kardeşimin mesajları 5000 olmuş nice binlerce mesajlara şu meteye konu dışında kitlediğimiz mesajlar sayılsa rahat 7000-8000 olurdu kitlemeye devam durmak yok fürek ayısına kitlemek asıl görevimizdir bunu unutma :queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar