beSafe has succeeded to upgrade S1000R

Evet MT09 ile olan vedamızdan sonra yeni buddymiz s1000r oldu. Motorla yapmaya kıyamadığınız veya olsa bunuda yapardım dediğiniz şeyleri deniyorum. Kubilay arkadaşımızın kurban olduğu bu reels ile instagrama ufaktan geri döndüm. Hırbonen için paylaşmak istedim :p

https://www.instagram.com/p/CT7KDe1Iunq/

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Forumdan Uzaklaştırıldı
Hayirli olsun...

BMW S1000R vs Speed Triple RS Highway Battle: Boyun kaslari guclu olan kazanir bence :wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı

Bu videoyu biliyorum.

Soyleyebilecegim sey su olur;
like almak icin kendi canini dusunmuyorsun anladik fakat diger insanlarin hayatini neden tehlikeye atiyorsun ?

Eminiyet seridinde 170 le giderken birisi sag tarafa gecmek istese sonuc ne olurdu ?

Gerek hintli apaciler,gerek jemand gibi turk apacilerle ile normal bir insan olan hirbonen i degerlendirelim.

ben aralardan gecerken birisinin aynasina carpip adamin canini sikmiyim, laf yemeyelim diye dikkatli davranirken,
bu adamlar iki teker uzerine bindigi gunden beri bu sekilde kullanmayi,laf yemeyi,kaza yapmayi adet edinmisler,tercihleri bu olmus.

Yillar gectikce hayatta kalanlar(sans faktore de yuksek) dogal olarak trafikteki hakimiyeti senden benden iyi oluyor.

Yillar gectikce hayatta kalanlar(sans faktore de yuksek) dogal olarak trafikteki hakimiyeti senden benden iyi oluyor.

şu cümle çok doğru. ki bunu hep derim. böyle deli dana kullananların bir çoğu ciddi kaza geçirir ölür veya bırakır. yaşayanlar ise belli bir yaştan sonra artık yeter deyip akıllı sürmeye başlar ama hakimiyeti çoğu kişiye göre üst düzeydir. bunlar da bir gün akıllanacak ölmezlerse. yani en azından bazıları akıllanır. hepsi akıllanmaz gibi geldi şimdi bazılarının yaşları genç de değil

misal emre600rr malum videosu var. o videodan sonra o da akıllandı.

şu videodan sonra daha video atmadı.

konu başlığından arkadaşın knight online oynadığını anlayabilirsiniz :)

Hayat bu cümleyi görünce güzel :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:10 ----------

https://www.instagram.com/p/CT-YutcIlwM/

şu video ile de çıtayı az daha yükseltip forumun hızlılarına hitap edelim :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:12 ----------

Bu videoyu biliyorum.

Soyleyebilecegim sey su olur;
like almak icin kendi canini dusunmuyorsun anladik fakat diger insanlarin hayatini neden tehlikeye atiyorsun ?

Eminiyet seridinde 170 le giderken birisi sag tarafa gecmek istese sonuc ne olurdu ?

Gerek hintli apaciler,gerek jemand gibi turk apacilerle ile normal bir insan olan hirbonen i degerlendirelim.

ben aralardan gecerken birisinin aynasina carpip adamin canini sikmiyim, laf yemeyelim diye dikkatli davranirken,
bu adamlar iki teker uzerine bindigi gunden beri bu sekilde kullanmayi,laf yemeyi,kaza yapmayi adet edinmisler,tercihleri bu olmus.

"Yillar gectikce hayatta kalanlar(sans faktore de yuksek) dogal olarak trafikteki hakimiyeti senden benden iyi oluyor." Cümle çok doğru , yolda 3 5 yıl onceki halimdeki gençleri görünce hiç yadırgamıyorum şans diliyorum sadece

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar