Berik Marka İki Parça Tulum Hakkında

Herkese iyi forumlar. Deri pantolon, deri mont, eldiven ve bot alacağım. Araştırırken Berik markasına rast geldim ve fiyat olarak dikkatimi çekti. Aşağıda linkini bırakacağım iki parça tulumu da çok hoşuma gitti. Tulumu aldığımda sadece montunu giyeceğim zaman çok sırıtır mı yoksa 2 parçayı da giymek mi gerekir bilemedim. Daha önce kullananlardan tecrübelerini rica ediyorum. Farklı marka önerilerine de açık olduğumu belirtmek isterim.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
hayır ikisini de ayrı ayrı giyebilirsin zaten o yüzden bu iki parça versiyonu tek tulum versiyonu da var güzel tulum ben de bunu yurt dışından almayı planlıyordum bu fiyatlara başka sliderlı alternatif türkiyede bulabileceğini sanmıyorum

sadece pantolon sırıtabilir, bel kısmındaki fermuar göründüğü için, ancak ceket sırıtmaz, fermuar kısmı içinde kalıyor.

Teşekkür ederim yanıtlar için. Önemli olan montun sırıtmaması. Alta ayrıca pantolon da alacağım zaten.

Motosikleti
Triumph Street Triple RS, Yamaha Tracer 9 GT+

almanyadan yakin zamanda bunu aldim hocam. Memnunum, ama sadece ustunu giymek pek hos durmuyor, mont kisimlari yukarida, neredeyse gobek deligi hizasinda. pantolonlar yuksek bel. Asiri siritmiyor belki ama cok da hos durmuyor. Berik kullandim daha once, eskimedi bile. tavsiye ederim ama dainese nin bu urunu indirimde yurt disindan getireceksen.

almanyadan yakin zamanda bunu aldim hocam. Memnunum, ama sadece ustunu giymek pek hos durmuyor, mont kisimlari yukarida, neredeyse gobek deligi hizasinda. pantolonlar yuksek bel. Asiri siritmiyor belki ama cok da hos durmuyor. Berik kullandim daha once, eskimedi bile. tavsiye ederim ama dainese nin bu urunu indirimde yurt disindan getireceksen.
dainese deri montları genelde kısa oluyor. bellik falan kullanmak lazım biraz soğuk havalarda.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar