Benzinli Scooter gören varmı?

Sirkeci'de benzinilisi de, elektriklisi de var.
Fakat motorları aşırı gürültü çıkartıyorlardı. Fiyatı da makul değil, onu alana kadar üstüne biraz daha koyup moped alınır.

ben bi kere istanbulda görmüştüm ama öyle biişi ki
al sen elektrikli scooterin motorunu sök motorlu testerenin motorunu tak:cherry: fazla hız yapmıodu ama dehşet ses çıkarıyodu cbr gibi aynı:queen:

Motosikleti
YAMAHA FZ6 N
Bende başlığı görünce scooter ın benzinsizi yokki dicektim ama e scooter dan bahsediyomuş arkadaş onun benzinlisinden ilk pascal nouma da görmüştüm bulursun biraz arasan ama onu kullanacak yol yok Türkiye 'de

''Rainbow Benzinli Profesyonel Scooter'' denen bir alat keşfedildi...

Abi varya sırf bu konuya cevap yazmak için üye oldum. Nasıl Benzinli scooter olmaz :silent: ???!!! ''Rainbow Benzinli Profesyonel Scooter'' var .... yada hiç araştırma filan yapmıyor musunuz??? Girin google'ye ''Benzinli Scooter'' yazın 100 tane link geliyo... seç seçebildiğini..... ::146:::bestmt:

başlığı görünce dedim ulenn bu nasıl bir başlıktır..hiç benzinli scooter gördünüz mü? :queen:

Abi varya sırf bu konuya cevap yazmak için üye oldum. Nasıl Benzinli scooter olmaz :silent: ???!!! ''Rainbow Benzinli Profesyonel Scooter'' var .... yada hiç araştırma filan yapmıyor musunuz??? Girin google'ye ''Benzinli Scooter'' yazın 100 tane link geliyo... seç seçebildiğini..... ::146:::bestmt:

başlığı görünce dedim ulenn bu nasıl bir başlıktır..hiç benzinli scooter gördünüz mü? :queen:

topiğin tarihine bakın beyler yapayın allahın aşkına

Bedava verseler dahi aalmanı binmeni tavsiye etmem, yumruğun kadar ilk çukurda ne demek istediğimi net olarak anlayacaksın,sen mootoru değil
motor seni gezdiriyor yani güvenlik sıfır.

Ya bir an acaba normal scooter'lar dizel mi oluyordu diye şaşırmadım desem yalan olur:queen:

Burası güzel işte ShowDown.Dilediğince altından girip üstünden çıkabilir, kana bulayabilirsin bu topiği:queen:

yavv arkadaşım çok matraksın he çok güldürdn beni :D hem konuyu hortlat hemde hiç google aramadanız mı de sen nası buldun ki bu topigi ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar