Benzine Zam!!!

Motosikleti
Yamaha Tracer 9 GT+ Honda Activa
arkadaşlar aramızda halen yunanistan'ın ya da bir başka ülkenin yerel para biriminden olan benzin fiyatlarını alıp, onu da tl'ye çevirip bizden pahalı falan diyenler var, ben artık bir şey demek istemiyorum, altına bir iki kelam etse anlarım dümdüz yazmış!

neden ötv'ye zam yapılıyor,hani ötv'den karşılanıyordu, hep yalan hep dolan bunlar, hep aynı taktik, suyu yavaş yavaş ısıtıp kaynar suda bizleri haşlıyorlar, gerizekalıya bile hakaret bu toplum, adam şimdi ötv kesesini genişletti artık daha da yüksek vergi alacak, resmen hepimize embesiller diyorlar, daha durun bunlar ne ki neler gelecek, bazı yaratıklar var halen aramızda onlar dolar 6 lira ya da altına biraz düştü diye sevinecek, düşünün bu yılın tahmini 1.97 TL idi, hangi koşul olursa olsun bu kadar fark olamaz zaten bu farkın olması bu hükumeti tarihten silmelidir adamlar daha da azdılar, neticede onlar gibiler yüzünden her geçen gün fakirleşeceğiz, bu zeka kıtları, cahillikleri ile buldukları yobaz çevreden nemalanıyorlar ama o da bitecek yakın zamanda, o zaman sıçtıklarını da anlayacaklar, şimdilik oturup bekleyip maalesef fakirliğimizin artışını maalesef her geçen gün göreceğiz, abd yaptırımı öyle apple ürünleri gibi osuruktan kalemlere yapılmaz, incirlik kapatılarak yapılır, natoya rest çekilerek yapılır ama o zaman da dostunuz bol olması gerekir, dört bir yanımızı 16 yılda düşman yapanlar bakalım şimdi nasıl dost kazanacaklar göreceğiz, bunlar hep iç politikaya yönelik işler, benim artık ne bu topluma ne bu millete güvenim var, akılsız işlere asla güvenim olmaz.

Motosikleti
Ns200
arkadaşlar aramızda halen yunanistan'ın ya da bir başka ülkenin yerel para biriminden olan benzin fiyatlarını alıp, onu da tl'ye çevirip bizden pahalı falan diyenler var, ben artık bir şey demek istemiyorum, altına bir iki kelam etse anlarım dümdüz yazmış!

neden ötv'ye zam yapılıyor,hani ötv'den karşılanıyordu, hep yalan hep dolan bunlar, hep aynı taktik, suyu yavaş yavaş ısıtıp kaynar suda bizleri haşlıyorlar, gerizekalıya bile hakaret bu toplum, adam şimdi ötv kesesini genişletti artık daha da yüksek vergi alacak, resmen hepimize embesiller diyorlar, daha durun bunlar ne ki neler gelecek, bazı yaratıklar var halen aramızda onlar dolar 6 lira ya da altına biraz düştü diye sevinecek, düşünün bu yılın tahmini 1.97 TL idi, hangi koşul olursa olsun bu kadar fark olamaz zaten bu farkın olması bu hükumeti tarihten silmelidir adamlar daha da azdılar, neticede onlar gibiler yüzünden her geçen gün fakirleşeceğiz, bu zeka kıtları, cahillikleri ile buldukları yobaz çevreden nemalanıyorlar ama o da bitecek yakın zamanda, o zaman sıçtıklarını da anlayacaklar, şimdilik oturup bekleyip maalesef fakirliğimizin artışını maalesef her geçen gün göreceğiz, abd yaptırımı öyle apple ürünleri gibi osuruktan kalemlere yapılmaz, incirlik kapatılarak yapılır, natoya rest çekilerek yapılır ama o zaman da dostunuz bol olması gerekir, dört bir yanımızı 16 yılda düşman yapanlar bakalım şimdi nasıl dost kazanacaklar göreceğiz, bunlar hep iç politikaya yönelik işler, benim artık ne bu topluma ne bu millete güvenim var, akılsız işlere asla güvenim olmaz.

Yunanistan örneğini ben verdim. Yanlış anlaşılacağımı düşünmedim. Oradaki para birimiyle bile bizim şu anki TL fiyatı devleti kurtarmıyor, bunu anlatmaya çalışmıştım. Yani yakıt daha da zamlanır. Ötvyi arttırmak da ilginç bir yöntem ama bu fiyatlar kalmaz. Bu kur ile 10TLye çıkması gerek zaten. Ben bunu benzini ucuz alıyoruz anlamında söylemiyorum. Yunanistandan iyi durumdayız anlamı da çıkmamalı. Asgari ücret gibi bir gerçeği zaten sonraki mesajlarda yazdılar. Avrupa bizi kıskanıyor gerçi ama neyimizi kıskanıyor onu bilmiyorum.

Velhasıl yunanistan örneği yanlış anlaşıldı. Ben yakıtın TL fiyatının daha da artacağını, alım gücümüzün daha da düşeceğini düşünüyorum. Ötvyi 9 arttırmak tek seferde 59 kuruş zam vs küçük oyunlardan öteye geçemez.

Tahminim benzinin devlete gelişi 2-2.5 tl den fazla değildir. Yunanistan örneği yanlış olmuş. Akaryakıt alınırken 100.000 bin liralık alınmıyor milyonlarca liralık alındığı için ciddi ucuza geliyor.

Motosikleti
Yamaha Tracer 9 GT+ Honda Activa
Yunanistan örneğini ben verdim. Yanlış anlaşılacağımı düşünmedim. Oradaki para birimiyle bile bizim şu anki TL fiyatı devleti kurtarmıyor, bunu anlatmaya çalışmıştım. Yani yakıt daha da zamlanır. Ötvyi arttırmak da ilginç bir yöntem ama bu fiyatlar kalmaz. Bu kur ile 10TLye çıkması gerek zaten. Ben bunu benzini ucuz alıyoruz anlamında söylemiyorum. Yunanistandan iyi durumdayız anlamı da çıkmamalı. Asgari ücret gibi bir gerçeği zaten sonraki mesajlarda yazdılar. Avrupa bizi kıskanıyor gerçi ama neyimizi kıskanıyor onu bilmiyorum.

Velhasıl yunanistan örneği yanlış anlaşıldı. Ben yakıtın TL fiyatının daha da artacağını, alım gücümüzün daha da düşeceğini düşünüyorum. Ötvyi 9 arttırmak tek seferde 59 kuruş zam vs küçük oyunlardan öteye geçemez.

kusura bakma öyle bir yazmışsın ki sen bir oku aynı şeyi anlarsın, neyse sonuçta demek istediğini ben şimdi anladım keşke bir editleyip devamına ekleseydin yanlış anlamazdım. Durumun farkında olman beni sevindirdi ama işte anlamayan benim çok yakınım olan kişiler de dahil o kadar çok ki, ülkenin bu halinin sebeplerinin, vatan millet sakarya edebiyatı ile resmen kendilerini kurtarmak için ülkemizin cahillerini ve tarih bilgisizlerini aldattığını bu tarih gösterecek ancak hayatımızın en verimli zamanlarını bu hayat şartları ile yok ediyoruz, ben sırf bu hükümet yüzünden eğitimci kimliğimi yok ettim, eğitimi kanser sardıktan sonra hangi koldan savaşabilirsin, amaçları zaten buydu, şimdi bomboş bir toplum yaratıldı, ekonomik kalkınma bakalım imam hatip mezunları ile nasıl olacak, anlamak mümkün değil! işimiz çok zor ve umarım yanılırım çünkü açıkça aydın, vizyonu olan insanların sıkıntı çekmesi beni üzüyor, diğerlerinin zaten dünya algıları sıfıra yakın onlara ne olsa umurlarında değil!

Yetmez bence 10 TL olsun. Zaten olacak. 3 yıl önce Arabami aldığımda ilk mazotu alisim 3 TL den di. İyi hatırlıyorum. Şimdi litresi 6 TL yi geçti. 3 yılda 100 de yüz zamlandi. Daha bugunlerimiz yine iyi.

'-'

"Belki de hayata yeni başlarım
İçimde küllenen kor alevlenir"

Motosikleti
D400
2018-01-29-678x485.jpg

Konuya bak, Kurşunsuz diyor yanında 1.888 felan yazıyor :queen:

2 lira bile değil ulan :queen:
Lan 1.88 lan :queen:
Bir sarkı sözü çınlar kulağımda;

"Akli dengemi kaybettim, çünkü tüm sorunları fark ettim..." :queen:

'-'

"15 kuruş zam geliyor. Artışın, bu gece pompa fiyatlarına yansıtılması bekleniyor"

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bence 10 tl düz olsun ama zam gelmesin daha 10 tl iyi

altı üstü xmax biniyoruz fiyatlara bak

Dijjjj gujjlerin ulkemize yaptigi ekonomik operasyonun sonucudur bu.Aksini iddia eden bolucudur, vatan hainidir.Zam degil guncellemedir o.
Bu arada yol yabdi; en azindan alni secde goruyor.Caliyor ama calisiyor.Gotunun de giliyik.

Erkan Can: "Igrencsiniz ibneler!"

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar