benzine zam gelmiş hoş gelmiş ....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
moderatörlük kavramının Allah katından indirildiğini bilmiyordum, öğrenmiş oldum.

şimdi böyle ulvi bir görevi icra eden kişiye cevap versek ötteki tarafı tehlikeye atmış oluruz.

Önceki yazdıklarımdan Allah Katı ve Öteki Taraf yorumlarını çıkarmak bayağı bir hayal gücü istese gerek...

Bakalım bu son yazdıklarımı "Allah Katı" ve "Öteki Taraf" mevzuuna nasıl bağlayacaksın?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hak getiree..
saudi hükümetinde 60 riyale araç deposu fulllenirken şu ülkemizdeki hal, ne kadarda petrol araplardaki kadar çok olmasada, bu american bile geri kalmışız ya helal bize be.. araçları motorları satalım pisiklet alalım bnce. şimdi anlıyorum japonları neden işyerlerine o zenginler bile bisiklerle gidiyorlar diye:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:04 ----------

Niye öyle diyosun ki?

Ülkemizde her şey Cennet güzelliğinde iken "Ampul" (öyle demiş kimileri) ve O' na oy veren "Tavuk-Koyunlar" (yine öyle demiş kimileri) bu ülkeyi bu hale getirmedi mi?

Allah' tan moderatörsün de "%45" olayına giremiyolar.

Ha bir de: İmzan güzelmiş.

akçı değilim ama siyasete grmeyn arkadaşlar..
bundan önceki hükümetlerde bak her pazartesi geliyormuşb unada şükür yarabbiiii:queen::queen::queen::queen:::jester::

hak getiree..
saudi hükümetinde 60 riyale araç deposu fulllenirken şu ülkemizdeki hal, ne kadarda petrol araplardaki kadar çok olmasada, bu american bile geri kalmışız ya helal bize be.. araçları motorları satalım pisiklet alalım bnce. şimdi anlıyorum japonları neden işyerlerine o zenginler bile bisiklerle gidiyorlar diye:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:04 ----------

akçı değilim ama siyasete grmeyn arkadaşlar..
bundan önceki hükümetlerde bak her pazartesi geliyormuşb unada şükür yarabbiiii:queen::queen::queen::queen:::jester::

"Siyasete girmeyelim" söyleminde bulunurken konunun daha önceki mesajlarını da inceleyerek alıntı yapsak nasıl olur?

Belki başkaları siyesete girdiği için alıntı yaptığımız üye de bir şeyler yazma gereği duymuştur...

"Siyasete girmeyelim" söyleminde bulunurken konunun daha önceki mesajlarını da inceleyerek alıntı yapsak nasıl olur?

Belki başkaları siyesete girdiği için alıntı yaptığımız üye de bir şeyler yazma gereği duymuştur...

yok efendim size bilahare söylemedim genelleme söledim. :wiinkk:çünkü konu kapanıyor.

Timurlenk öğle uykusuna yatmış, bir gürültüyle fırlamış, sokaktan hıyarcı geçiyor;
- Taze hıyar, körpe hıyar!..
Timurlenk kükremiş;
- Yakalayın şu herifi, hıyarları münasip bir yerine sokun!..
Hıyarcı başlamış gülmeye;
- Ne gülüyorsun ulan?
Herif kıkır kıkır;
- Nasıl gülmeyeyim, arkadan asma kabakçı geliyor!..

GELEN NE?

otogaz ile otomobilinin daha ekonomik olacağını düşünen arkadaşlar bugün yedikleri zam ile kendilerine geldiler.

1.5 aydır benzin ve motorine yapılan ardarda zamlara rağmen İstanbul'da yerinden kıpırdamayan LPG'ye yüzde 9'un üzerinde zam yapıldı.

aha da kaynak

Timurlenk öğle uykusuna yatmış, bir gürültüyle fırlamış, sokaktan hıyarcı geçiyor;
- Taze hıyar, körpe hıyar!..
Timurlenk kükremiş;
- Yakalayın şu herifi, hıyarları münasip bir yerine sokun!..
Hıyarcı başlamış gülmeye;
- Ne gülüyorsun ulan?
Herif kıkır kıkır;
- Nasıl gülmeyeyim, arkadan asma kabakçı geliyor!..

GELEN NE?

otogaz ile otomobilinin daha ekonomik olacağını düşünen arkadaşlar bugün yedikleri zam ile kendilerine geldiler.

1.5 aydır benzin ve motorine yapılan ardarda zamlara rağmen İstanbul'da yerinden kıpırdamayan LPG'ye yüzde 9'un üzerinde zam yapıldı.

aha da kaynak

Bir de köprü fıkrası var, onu da seviyorum ben...

Vallalahi Taşkent' te Timurun anıtınıda, müzesinide gezdim, bu yazıtı bulamadım.

Amaaaa, Yazsada kodum yazmasada demiş, midir onuda siz soruşturun bir zahmet....

neredeyse gazeteler haber bile yapmayacak

95 oktan 3,87 tl
97 oktan 4.00 (shell)

Kazak Abdal ın güzel bir taşlaması vardır ya o geldi aklıma.

Nyese yahu nasıl olsa eskiden de oluyormuş zam, hem de her hafta,
buna da şükredelim sonra mazallah öğrenci görmüş rejim bekçisi gibi tutup da 10 tl felan yaparlar benzini.

Yurt genelinde coşkuyla kutlanıyor yeni zamlar , aman protesto filan yok , biber gazı yemiyelim durduk yere , sadece kutlama , sevinç gösterileri...

Lütfen provakasyon yapmayın...

2000 başında Ecevit hükümetin olduğu krizde tam tatile çıkmıştım. İstanbuldan-antalyaya gidiyordum arabayla. Yolda 2 defa benzin almak durumunda kalmıştım. Aynı gün içerisinde farklı fiyatlardan. (rafineri uzaklık fark zammı değil direk zamdan dolayı) Uşak'ta benzin alırken adam yakınmıştı. sabah bilmem kaç tane lastik siparişi verdim gelene kadar zam yedi diye. Birde kredi kartı kabul etmemişlerdi banka gecikmeli ödüyor diyerek.

Yani, bize bişi olmaz. köprü hikayemiz var, asma kabağı hikayemiz var, geçirilmiş onca tecrübe var, var oğlu var.

Bu da geçer ya hu...

kimse suyla çalışan araba yapmaya kalkmasın...
arkadaşlar,bir at için ahır ve günlük yem ne kadar tutar sizce?

Balkanlardan gelen alçak basıncın etkisiyle oluşan soğuk havanın benzin fiyatlarını etkileyecebileceği bildirilmiş. Vatandaşların dikkatli olmaları konusunda gerekli uyarılar yapılmış. Bu ne demeyin şimdi en azından ben bir sebep söyledim. Zammı yapanların sebeplerinden pek bir farkı yok sanırım.

Ben çoktan bisikletle işe gidip gelmeye fitim ama gidecek yol yok.

Motorla bile bir dünya tehlike atlatarak işe gidiyorum ve dediğim cümle bugün de kazasız belasız işe geldik çok şükür...

Konuyu sapıtmak gibi olacak ama deveye demişler boynun eğri, o da demişki nerem doğru ki?

Vergi devrimi olmadan benzin ve benzeri dolaylı vergi sağlayıcısı ürünlerin fiyat pahalılığına çare bulamayız.

Bizim gibi gelişmemiş ülkeler direkt olarak vergiyi doğru düzgün toplayamadığından dolaylı vergiler ile bu açığı kapatmaya çalışır.

Maalesef ki bir vergi reformu yada devrimi yapmadan bunu hiç bir siyasi güç çözemez.

Öyle mazot bir lira olacak demekle olmaz :)

Tamam bu gece karar alsın yöneticler atıyorum mesela 1 tl maliyet 1 tl de vergisi ile benzin 2 tl olsun.

Olsunda atıyorum bilmem kaç zattrilyon olan akaryakıt vergi gelirinden mahrum kalan devlet bu açığı ne ile kapatsın?

Devlet buna bişey yapsın :p

Vergiyle kapatilan acik gormedim.
Daha o vergilerin geri dondugunu gormedim.

Ben senden daha kaliteli benzine daha az para veriyorum neden biliyo musun?

Burda 1 gun dayanirlar 2 gun dayanirlar ertesi gun peygamber olsa indirirler adami hukumetten.

Halkin iyiligi icin halkin sectigi kisi halka zulum etmemeli.
Devlet bence biraz bogazindan kessin;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar