benzine zam gelmiş hoş gelmiş ....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben böyle işin devlet vergiye fazla kessin benzincilerde zam yapsın arada halk yansın... oh ne ala HALKI DÜŞÜNEN yok ulan kıbrısta biizm toprağımız orada yarı fiyatına yakıt... artık motosiklet firmalarının TÜRKİYEYE göre bir yakıt çıkartıp o tip motor üretmeleri lazım ne diyim...

Bİze yarar baba deveye dıken ınsana ..... yararnırmıs derler bız boyle devam edelım yakındır sonumuz:cat:

Bu iş iyicene çığırından çıktı. Bu gidişle 5 e dayanır. Biz de taşıtlarımızı rafa kaldırırız. Ama bütün suç bizde. Elin yabancı ülkesinde 1 kuruş zam geliyor bütün ülke ayaklanıp benzin almıyor. İndirmek zorunda kalıyorlar. Ama biz kılımızı bile kıpırdatmıyoruz. Ülke olarak ayaklansak. Bir gün benzin almasak neler değişir. Düşünebiliyor musunuz? Mesela elektrik sene başından beri zamlar yüzde yüzü geçti. Ses çıkartıyor muyuz? YOK.. Doğal gaz keza öle.. Ses çıkarmamaya devam.. Bakalım daha ne kadar geçirecekler..

Motosikleti
750x
Him...
tanri iradesini hakim kilmak icin yeryüzündeki iyi insanlari kullanir, yeryüzündeki kötü insanlarda kendi iradelerini hakim kilmak icin tanriyi kullanirmis.

bune ya habire zamn gelıyor benzıne dunyada en pahalı benzını bız kullanıyoruz

1248176639-21072009131116.jpg

petrol+ve+beygir+g%C3%BCc%C3%BC.jpg

%C3%B6k%C3%BCz+-trene.jpg

Ne sızlanıp duruyorsunuz yahu... Kişi başı gelir 15 bin kusur dolara çıkmış yahu zenginleştiniz işte bu zam onun vergisi..O kadar geliri nereye koyacaksın. Bu iktidarın hesaplarına göre 4 kişilik bir ailenin yıllık geliri 60 bin dolar yapıyor yani aylık 7500 tl ediyor. Eeee diyeceksinizki bu para nerde veya bu nasıl bir hesap.... Onuda bana değil seçim zamanı bizi yönetenlere sorun... Kul hakkı yiyenin yakası hiçbir zaman bir araya gelmez inşallah..

Basın halkım oyunuzu ampule nasıl olsa çiftçi mazot kullanmıyor yediğimiz içtiğimiz bize benzin harcanmadan geliyor o yüzden aracınız yoksa sizin için sorun yok demektir !

Herkes innova alacak... Ben innova almayı düşlüyordum. Bence kesinlikle motosiklet alınacaksa bu innova i olmalı.

Herkes innova alacak... Ben innova almayı düşlüyordum. Bence kesinlikle motosiklet alınacaksa bu innova i olmalı.

Bence o kadar acele etmeyin 2007 sonu çıktı İnnova 125i ve yeni kasa bekleniyor. Çıksın beraber alırız.:cat:

Arkadas cidden zor is.Yilbasi yaklasti diye burda gaz fiyatlari 10c artip 53 c oldu diye sinirleniyordum.Ve bazen yakita cok para harciyorum diye dusunuyordum.Taki bu topici gorene kadar :p
Yahu bunca sene nasil basetmisiz o fiyatlarla ?

tek kelimeyle haram zıkkım olsun
olur olmaz her boka kdv koyan zihniyetten misli misli çıksın inşallah

Halimiz ahvalimiz pür mealimiz...

Bir ülke düşlüyorum, iktidarların istedikleri gibi at koşturamadığı,
Bir ülke düşlüyorum, insanların anayasal hakları olan sendikalı olmak istedikleri için işten atılmadığı,

Bir ülke düşlüyorum, asgari ücret altında sefalet ücretine mahkum olmadıkları,
Bİr ülke düşlüyorum, her insanın eğitim,sağlık,barınma ve ulaşım hakkına ücretsiz sahip ulaşabildikleri,
Bir ülke düşlüyorum, insanların sadece düşüncelerini dile getirdikleri için yıllarca hapis yatmayacağı.
Bir ülke düşlüyorum, dört teker araç kullanıcılarının, iki teker kullanıcılarına karşı saygılı ve anlayışlı davranacak bilince sahip oldukları.
Bir ülke düşlüyorum, DÜNYA'NIN EN PAHALI BENZİNİNİ KULLANMADIĞI.
Bir ülke düşlüyorum, zart,zurt yapılan zamlara böyleee gelmiş böyleee gider demeyip tepkilerini ortaya koyan insanların yaşadığı ve bu tepkilerin sayesinde iktidarların yapmayı düşündüğü zamları bu kadar fütürsuzca yapamadıkları bir ülke.

bir ülke düşlüyorum, iktidarların istedikleri gibi at koşturamadığı,
bir ülke düşlüyorum, insanların anayasal hakları olan sendikalı olmak istedikleri için işten atılmadığı,

bir ülke düşlüyorum, asgari ücret altında sefalet ücretine mahkum olmadıkları,
bir ülke düşlüyorum, her insanın eğitim,sağlık,barınma ve ulaşım hakkına ücretsiz sahip ulaşabildikleri,
bir ülke düşlüyorum, insanların sadece düşüncelerini dile getirdikleri için yıllarca hapis yatmayacağı.
Bir ülke düşlüyorum, dört teker araç kullanıcılarının, iki teker kullanıcılarına karşı saygılı ve anlayışlı davranacak bilince sahip oldukları.
Bir ülke düşlüyorum, dünya'nın en pahalı benzinini kullanmadığı.
Bir ülke düşlüyorum, zart,zurt yapılan zamlara böyleee gelmiş böyleee gider demeyip tepkilerini ortaya koyan insanların yaşadığı ve bu tepkilerin sayesinde iktidarların yapmayı düşündüğü zamları bu kadar fütürsuzca yapamadıkları bir ülke.

+999999999

hiç bir şey değişmez Canım Memleketim Türkiye'de
üretmediğin şeyi satarsan böyle olur işte
senin neyine cep telefonu,araba,motosiklet kardeşim yaya git gideceğin yere diyor devlet baba ve ya velespite bin diyor hem spor yapmış olur sağlıklı yaşarsın
Ülkem'de ben öyle bir iktidarın geleceğini hiç düşünmüyorum
zihniyet belli sömür vatandaşını ,cebindeki parasına göz dik
istediginiz kadar benzin almayın tuzu kuru abiler nasıl olsa alıcak yakıt
bu memlekette asalak'lar oldugu müddetçe hiç bir eylem protesto yerini bulmaz
daha bu gün 250 km ye yakın yol yaptık gitti paracıklar :mrgreen:
adamlar altlarında 4-6-8 silindir jeep'lerle çamurlarda off-rood yapıyorlardı bu gün (şile'de ) sanki su yakıyor.ne için zevk için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar