Benzine Zam (24 Temmuz)

Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK), akaryakıt dağıtım ve bayi satışlarına yönelik belirlediği “tavan fiyat”ı kurşunsuz benzin ve kırsal motorinde artırdı.

EPDK, 25-27 Temmuz'da geçerli olmak üzere, akaryakıt bayi tavan fiyatlarını 95 oktan kurşunsuz benzinde 4 kuruş ve kırsal motorinde 1 kuruş artırdı. Buna göre, 3,20 lira olan 95 oktan kurşunsuz benzinin litre fiyatı 3,24 lira ve 2,48 lira olan kırsal motorinin litre fiyatı da 2,49 lira oldu. Litre fiyatı 2,61 lira olan motorinin fiyatında değişikliğe gidilmedi.

Vergiler dahil akaryakıt dağıtım tavan fiyatı da 95 oktan kurşunsuz benzinde litrede 4 kuruş, motorin ve kırsal motorinde de 1 kuruş arttı. Akaryakıt dağıtım tavan fiyatı 95 oktan kurşunsuz benzin için litrede 3,10, motorinde 2,44, kırsal motorin için litrede 2,33 lira olarak belirlendi.

Hayırlı uğurlu olsun.

f697125229dba26e5cfde684fb690306.jpg

Herkes sırayla açıyo bu başlıktan harbiden :p
Bakalım sıradaki kim olacak

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben:D ama bi alt konuyada yorum yapın

"yapılan yeni bir zam ile 95 oktan kurşunsuz benzinin litresi 5 tl olarak belirlendi."
evet benzin 5 tl olana kadar bütün zamları toptan yazdım. artık kendinizi yormanıza gerek yok. lemandaki arkadaşlarla görüşüp yukarıdaki resimden bir flama yapmak istediğimi belirteceğim ve motoruma asacağım.

eeee akp taktıgı,bunları basımıza getırenler utansın.Şeref

-otoda ötv'yi düşür
-medyada her gün ötv düştü müjde diye haberler yaptır
-insanları hipnotize et
-kredi olanaklarını coştur (%0 faiz bilmemne tarzı)
-millet 200-300 milyonluk indirim var diye 20-25 milyarlık arabalara abanıp borca girsin
-otoda ötv indirimiyle kaybettiğin parayı %8 lik kalemlerdeki kdv'yi %18'e çıkarak damlalıkla verdiğini kepçeyle al
- bu meret su yakmıyor, alan geziyor alan geziyor (normal bu)
- benzini yüksek fiyattan satmayın diye bayilere horozlan
-bayiler fiyatı biraz düşürünce ötv bindir
-bayiler alemin gerizekalısı biz miyiz diyip onlar da zama abansın

negsel memleket...
bonus: tek amacı kar maximizasyonu olan şirketlerin ahlaki değerleri olamaz
(güven kaybetmeyi para kaybetmeye milyon kere tercih ederler)
amen...

adminlerden rica edelim benzin zamları başlıklı bir kategori daha açılsın, her gün yorulmayalım bize de yazık günah

yeteneksiz politikacılar yüzünden bu ..... dünyanın en pahalı benzini kullanılmaktadır yazıp sticker haline getirsek olmaz mı?

Ona daha başka birşey demek lazım ama, hem buradan banlanırız, hem de polis görürse ergenekondan içeri alırlar :bounce: Hayalet, cadı kovalamayı çok severiz milletçe.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar