Benzine ZAM (22 ARALIK GECE YARISI)

yaaa ben motosikletlerime koyacak benzini alamadıktan sonra

yol olmuş köprü olmuş banane

Moderatör
Aklı olan delirsin arkadaşlar.
Çekilmez yoksa bu ülke artık.

Aklı olan delirsin arkadaşlar.
Çekilmez yoksa bu ülke artık.

mutlu olmak yasaklandı mı ülkemizde? Gerçekten, gündemden mutsuzuz, haberlerden, iş hayatından herşeyimizi etkiliyor günlük hayatımızda mutsuzluk yaşıyoruz, en büyük keyiflerimden biridir motor, sonra onun içn aksesuar bakmak, internetten birşeyler almak, getirtmek. İnanamazsınız yurtdısı kargo kutusunu görünce çocukluğumdaki kadar heycanlanıyordum ama onada dokuntular..

10 lira olsun reis hatta pompanin basinda sen dur istedigin zaman ac kapa vanalari

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Benzin alacak aracınız var, buda demek oluyor ki ekonominiz iyi ! Bu kadar açgözlü olmayın. Ülke yönetmek kolay mı sanıyorsunuz. Her şeyin zamanı var. Benzinin 1 TL. olacağı günleri de göreceğiz inşallah.

Motosikleti
2013 Honda Cbf150
Benzin alacak aracınız var, buda demek oluyor ki ekonominiz iyi ! Bu kadar açgözlü olmayın. Ülke yönetmek kolay mı sanıyorsunuz. Her şeyin zamanı var. Benzinin 1 TL. olacağı günleri de göreceğiz inşallah.

İmzanı okumamıştım fena giyderecektim:mrgreen:

Maaşa zam yok,geri herşeye zam var.İstikrar istikrar istikrar :queen:

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
aabi 10 kuruş zam gelmiş hemen triplere girdiniz ha :D

en azından olumlu yönlerine bakın olayın, azar azar zam yapıyorlar.

1308583.png

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
tayyipin bu forumdan haberi var mı? yeni tünele motor girişinin yasaklanma sebebi belli oldu :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tayyipin bu forumdan haberi var mı? yeni tünele motor girişinin yasaklanma sebebi belli oldu :D

Anlıyorum gençsin farkında değilsin de. Ne demek tayyip. Tayyip abi, ağa,dayı diyeceksin. İkinizin de minibüsü olsa neyse..Lütfen. Hamdu senalar olsun.

Ben küçükken 2000 motor 148 hp yakıt düşmanı bir tempramız vardı benzin 3 lirayken babam pahalı deyip gaz taktırmıştı şimdi 5 liralar oynuyor yakında gaz pahalı diyip ne taktırcaz onu merak ediyorum

Anlıyorum gençsin farkında değilsin de. Ne demek tayyip. Tayyip abi, ağa,dayı diyeceksin. İkinizin de minibüsü olsa neyse..Lütfen. Hamdu senalar olsun.

tayyip bey diyeceksiniz. lütfen.
tayyip-erdo%C4%9Fan-%C4%B1n-g%C3%BCrc%C3%BC-olmas%C4%B1_385299.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:46 ----------

Ben küçükken 2000 motor 148 hp yakıt düşmanı bir tempramız vardı benzin 3 lirayken babam pahalı deyip gaz taktırmıştı şimdi 5 liralar oynuyor yakında gaz pahalı diyip ne taktırcaz onu merak ediyorum

tempra hala duruyor yani?

eskiden "tempra gibi kıç" diye bir tabir vardı. hey gidi hey.
bkz.

mgdcokww6wd6ztmwusgx.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar