Benzine yine zam

Motosikleti
D400
konuda kımse zammı savunup konu değiştirmemiş.

bak şimdi duygulandım

Yaz tatilinde memlekete gelip havaalanindan arac kiralamistim, onceden rezervasyon ile dizel secmeme ragmen ellerinde kalmadigi icin ust paketten benzinli arac vermislerdi, tamam demistim bende.

Neyse depo bitti, cektim benzinciye, abi fulleyelim pls dedim. Gecenin bi yarisi pompaci abi soyle bi bakti bastan asagi, tamam gardas dedi.

Sonra bi baktim 200TL oldu sonra 300TL derken bakmadim artik :) Pompaci abiye yeter de diyemedim :)

Gunun sonunda tabiki o depoyu dolduracaktim ama o kadar para birden cikinca icim ciz etti.

konuda kımse zammı savunup konu değiştirmemiş.

bak şimdi duygulandım

Az sabret gelirler şimdi. "Dış mihrak" 'tan girer , "eskiden araba yoktu reizz getirdi " 'den çıkarlar. Çok sıkışırlarsa hepimizi fetöcülük'ten cimer'e şikayet ederler. :mrgreen:

yılbaşından önce yapılan indirimin yılbaşından sonra zam olarak lanse edilmesini esefle kınıyorum,
hayin miğraklar.

imza: lemurların kendi kendini kral ilan eden kralı, en kral king julien ...
kral-julien_307031_m.jpg

Şaşırdık mı ? Hayır ; Asgari ücrete yapılacak zammın bir kısmını sanırım bu şekilde tahsil edip üzerini tamamlayacaklar :bounce:

Hani askerde belli vakit sonra hiçbir şeyi sorgulamazsın ya, değişik bir kabulleniştir hani Yat dedimi burası çamur neden yatıyorum demez

BABA YATAR ŞAFAK ATAR Modu varya bilen bilir. Hah işte durum tamda bu. Valla memlekette soğan patates lüx olmuş benzine gelen zam koyarmı bakmam bile...

Bence bu başlık sabitlensin öyle kalsın her zamda başlık acmaya gerek kalmaz zaten günaşırı zam geliyor bari her foruma girdigimizde ohh be yine zam geliyormus deriz her seferinde ayrı heyecan yaşarız :)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar