Benzine yeni zam..

iddaa ediyorum agustos-eylül benzin 5 tl olur hatta geçebilirde !!! yurdum insanıda anca söylenir ama, iş eyleme gelince işte o yok!Maalesef alıştırıldık,kandırıldık resmen bağımlı hale getirildik.Onca araç satışı cazip kampanyalar krediler vs. Bunlar iyi günler, İran'ın nükleer programıyla ilgili gerginlik önümüzdeki aylarda tavan yapacak ve petrol fiyatları alıp başını gidecek sıkı durun, ortadoğunun son petrol rezervleride böylece önümüzdeki 10-15 yıl boyunca fahiş fiyatlarla depomuzu doldurmaya devam edecek. Yaşasın kapitalizm ve yaşasın onun kukla ve yandaş haysiyetsiz ve şahsiyetsiz satılmışın önde giden uşakları!!!!

Aracımı seviyorum ama bu zamnlar beni aracımdan ayıracak.. Sevenleri ayırmak günahtır :(

Üff acmayın artık söyle başlıklar..
Türkiye de hayatın olağan akışı bu.
Koy koy koy koy..

Her seferinde her hafta başlık açmaya gerek yok tek başlık altında toplıyalım :cherry:

Yemezler bu kez :) Bu arada geçen senelerdeki forumun klasik doğum günü şakası bu yıl neden yapılmadı acaba

Tüh aldık adamların günahını iyimi :mrgreen:

Bu arada forum yöneticisi arkadaşlar iyi çalışıyor maşallah yukarıda ufak bir resim koydum hemen mesajım silinmiş :mrgreen:

hey allahım ya benzinin litresi 10 lira olsun yine katıcaksın o zıkkımı motoruna bunu bil burası türkiye.. laf var ama icraat yok icraat:jocolor:

Kusura bakma biz öyle ''Ha'' dediğimizde eylem yapamadık.Çünkü hiçbir paşamızı rahat koltuklarından kaldırıp acımasızca sömürülmeyi protesto edemedik.

İcraat yapmaya çalışan var.Laf yapan çok.

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bak şu ali'nin yaptığına :mrgreen:

Çaya çorbaya giderseniz benimde haberim olsun :wiinkk:

Kanbersiz dügün olurmu hic Cem abim..
Saygilar sonsuz.
Kedini benim icin öp :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Benzine zam şaka olsada

bugün çok güzel zamlar oldu gerek kalmadı benzine..elektrik %9 küsür doğalgaza %19 hayırlı olsun yandaş ve yandaş olmayan vatandaşa...daha çok yapsınlar daha çok alışığız biz..

kışın en yoğun halinde 400 tl gaz 100tl elektirk bir kira parası nerdeyse..

%51 lerin % 70 olmasını bekliyoruz..çok memnunuz bu halimizden...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar