Benzine yapılan zamlar açıklanmayacak :)

benzinliklerdeki fiyat levhalarını da kaldırın amk. gerek yok. nasıl olsa hep 50 liralık alıyoruz.

habercilik sektöründe bir laf vardır .. köpek insanı ısırırsa haber olmaz ama bir insan köpeği ısırırsa haber olur diye..

kısaca Allahın her günü zaten benzine 3 kuruş 5 kuruş ince ince zam yapıyorlar zaten bu bir haber değilki ..

ben bu fiyatlarda hala milletin nasıl araba kullandığına şaşıyorum .. demek para var milletde gerçekden şaka gibi benzin 6 tl dizelde ona yakın 5.6 tl.. yollarda hala deli gibi trafik var..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
haaah şöle adam gibi neden bulun bi kerede.ananıza bacınıza sövmekten bende usanmıştım.zamdan önce sövüyordum artık zamdan sonra niye sölemediniz diye sövücem.ama bu sistemle söven sayısı azalır doğru hamle

"Akaryakıtta 20-25 kuruş artış bekliyoruz"
BP Türkiye Akaryakıt Ülke Müdürü Martin Thomsen, akaryakıtta 20-25 kuruşluk bir artış beklediklerini söyledi.

https://www.bloomberght.com/haberler/haber-amp/2119551-akaryakitta-20-25-kurus-artis-bekliyoruz

kesin şimdiye kadar ki en yüksek zamı bildireceklerinden korktukları için böyle karar almışlardır. he birde seçimler yaklaşıyor. niye bu kadar zaman küfüre rağmen açıkladıklar da şimdi böyle karar aldılar acaba? diye düşünmeden edemiyor insan.

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
niye bu kadar zaman küfüre rağmen açıkladıklar da şimdi böyle karar aldılar acaba? diye düşünmeden edemiyor insan.

Temel, Fadime'ye bosanma davası açmış. Duruşmada hakim sormuş:
- Evladım, niye boşanmak istiyorsun?
Temel başlamış anlatmaya:
- Sayın Hakim Bey, karım üç yıldur evde ne pulursa; üstüme fırlatıyor. Ne olur bizi poşayın!..
- Peki evladım, niye bunun için üc yıl bekledin?
- Artık isabet etturmeye başladi daaa!..

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar