Benzine indirim

Benzine dün geceden itibaren 13 kuruş indirim yapmışlar, iyice saçma sapan bi hal almaya başladı, ya tutarsa diye zamı dayayıp tutmayınca da indirim mi yapıyorlar anlamadım, şaka gibi. 10 lira yapın 1-2 sene o halde kalsın ya bu ne saçmalıktır bir aşağı bir yukarı, sonuca bakarsan gerçi 10 kuruş indirseler 50 kuruş zam geliyor. İndirime de sevinemiyoruz 2 güne yine zam gelir saçma sapan bahaneyle.

dün bi abiler aralarında konuşuyorlardı aralarında bende dinledim diyorki yumurta çok zamlandı kimse yumurta almıyor almayınca ne olcak düşer elbet.bu çok kez yaşadık millet almayınca düşüyor dedi.bende emmi peki benzin oldu 5 lira(burda 4.98 :) ) ne olacak peki 5 tl oldu diye almıyormuyuz buna ne diyosun şimdi dedim bak altımızda motorlarımız var motordanda vazgeçmiyoruz dedim.kimsede bişe demedi.yokki bi eylem bi bişe düzenleyen hayvan severler dk başı toplanıyorlar.
bu arada İNDİRİM GELDİYSE BİNDİRİM YAKINDIR...

dün bi abiler aralarında konuşuyorlardı aralarında bende dinledim diyorki yumurta çok zamlandı kimse yumurta almıyor almayınca ne olcak düşer elbet.bu çok kez yaşadık millet almayınca düşüyor dedi.bende emmi peki benzin oldu 5 lira(burda 4.98 :) ) ne olacak peki 5 tl oldu diye almıyormuyuz buna ne diyosun şimdi dedim bak altımızda motorlarımız var motordanda vazgeçmiyoruz dedim.kimsede bişe demedi.yokki bi eylem bi bişe düzenleyen hayvan severler dk başı toplanıyorlar.
bu arada İNDİRİM GELDİYSE BİNDİRİM YAKINDIR...

Arz talep dengesi denen uyuz birşey var 2 sene iktisat okuyup bırakmıştım oradan biliyorum, taleple arzın birbirini dengelemesi gerekiyor bişey çok talep edilirse fiyatı yükselir talebi azaltmak için ya da arzı artar. Bir dengesi olması gerek yani. Şahsen ben motor tepesinden inmiyordum şimdi oldukça azalttım bütçeye zarar resmen. Maksimum nasıl insanları söğüşleyebiliriz diye ayar çekmeye çalışıyorlar gibime geliyor bana. Gerçi ortamdaki arabalarda bir azalış yok, ama insanlar biraz bilinçli olsa mesela aynı işyerindekiler ortak araç kullansalar benzin fiyatları mecbur düşer ama trafiğe bakıyorsun herkes tek başına kocaman arabalarda. Haberler de uyutmaya devam ediyor yok dünyadaki benzin fiyatlarındaki düşüşe paralel indirim yapılmışmış. Artınca da artışa paralel artış yapıldığını görmedim hiç. Her türlü bindirim yakındır şuursuzluk devam ettikçe.

arkadaşlar ben bizim indirimleri tsunamiye benzetiyorum önce bir geri çekilme sonra yıkıp geçen bi zam :)

Dünyanın hiçbir yerinde, çok satan birşey gereksiz pahalı olmaz.. Bir şey ne kadar sürümüne giderse o kadar ekonomikleşir.. Bizde ise durum tam tersi.. neye rağbet varsa o pahalı anasını satayım.. Rantçı memleket.

13 kuruş geri alırlar
arkasından 2 zaman 15 er kuruş
15 gün önce aynı oldu
4.45 e aldık indirim yapıldı
4 er gün arayla iki zam
4.75 e aldık benzini
inanmayın böyle şeylere
paranız varsa depoyu doldurun yoksa işeyin içine
belki calışır :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
"EPGİS'in hesabına göre benzine 28 kuruşluk bir indirim yapılması halinde fiyat düşüşleri artık pompaya yansıyacak"

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı: Avrupa'da en ucuz benzin bizde, elektrik fiyatında en düşük 3. ülkeyiz.

s-03d98fa163e6fb8c000f7b7bcdfca2a0e052f3d8.jpg

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
ben dün 6.75 den aldım benzini. 50 liralık koyduracaktık sonra vazgeçtim ve 20 liralık koydurduk. 20 liralık koydular...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
"Benzine yapılan son 8 kuruş indirimle birlikte benzin indirimlerinin fiyatlara yansımasına 20 kuruş kaldı."

bu indirimler hep beni korkutmuşdur indirimlerin arkasından genelde sağlam bir bindirim gelir..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar