Benzine bir zam daha

leman-zam-kapak.jpg

Haberin orjinali ==> http://haber.mynet.com/detay/ekonomi/Benzine-bir-zam-daha/22Temmuz2009/N234596

gelecek hafta da ben açarım herkese nasip olacak gibi bu başlıktan açmak:mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
slm

Slm extrema, nasılsınız, bu zamlara alıştık artık cok sıradan gelıyor:queen::queen::queen: yenı konular açmak dılegıyle

bu ne ya adamlar canı sıkıldıkça zam yapıyorlar resmen vatandaşın kanını emmeye başladı başımızdaki vampirler.

kendilerine göre hava hoş araba devletin benzin devletin. karışan yok katışan yok. dolaylı vergiye böyle yüklenirsen zaten geçim sıkıntısında olan halkı isyana teşvik edersin. ben diyorum ki bu günle iyi günlerimiz. nefes almaktanda vergi alırlar yakında.

artık türkiyede iki çeşit insan kaldı koyunlar ve çobanlar. yazık koca ülke ne hale geldi 7 yılda

Forumdan Uzaklaştırıldı
genemi zam yau :S

iyi oluyo iyi oluyo vallahi bakın güzel olmus bi kac milyon tane ......... cocuğu oyu veriyo sonra yapıolar zammı nedeni ?? kuresel kriz e ebesin öptüğümün evladı krizse kriz ulan her saat bası zammı yapılır birden kendimi olacak okadar da zannettim... her iddasına girerim 2 ay icinde 5 tl olacak bakanlık g.tüne sokacak ozaman o pompaları...:pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar