Benzine bir zam daha!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK), akaryakıt dağıtım ve bayi satışlarına yönelik belirlediği ''tavan fiyat''ı artırdı.

EPDK, 18-20 Temmuz tarihlerinde geçerli olmak üzere, akaryakıt bayi tavan fiyatlarını 3-4 kuruş artırarak 95 oktan kurşunsuz benzin için litrede 3,16 liradan 3,19 liraya, motorinde 2,53 liradan 2,56 liraya, kırsal motorinde de 2,40 liradan 2,44 liraya yükseltti.

Vergiler dahil akaryakıt dağıtım tavan fiyatı 95 oktan kurşunsuz benzin için litrede 3,04, motorinde de 2,39, kırsal motorin için ise litrede 2,28 lira olarak belirlendi. Daha önce akaryakıt dağıtım tavan fiyatı kurşunsuz benzin için 3,01, motorin için 2,35, kırsal motorinde litrede 2,24 lira düzeyindeydi.

AA

http://www.haberturk.com/ekonomi/haber/159628-AKARYAKITA-YINE-ZAM.aspx

Artık tiridine bana bana oynarız :)

şaka gibi ya bakalım ilerleyen zamanlarda ne olcak oksijen parası toplarlar. dakikada kaç kere nefes alıosan ona göre vergi :pr:

yuuuh beee artık. bu ne ya, 2 günde bir zam. çay kaşığıyla verip kepçeyle alıyorlar. yazıklar olsun böyle yönetime de, böyle çıkarcı özel sektörlere de. ayıptır ya bu yaptıkları.

bir an önce çiş le çalışan motor yapmamız lazım anca ona zam getıremezler :pr:

PESSS!!!:pr:

Böyle ufak ufak en sonunda yakın zamanda benzinin litresinin 3,50 TL olacağı kesindir!

Kontak kapatmaktan başka çare kalmayacak sanırım bu gidişle..:farao:

Bu arada, bugün şekere de %5,2 zam geldi; bilginize..

Arkadaşlar Ben Ekonomi ve para işlerinden anlamam ama Zamlar neden bu kadar sık yapılıyor bu ülkede?

oy verenler hesap versin bence :p Siz oy verdikçe onlarda bize veriyo ayarı veriyo ayarı :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
slm

:pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr: Slm arkadaslar bu adamlar gece nasıl yatıyorlar, kulakları delı gıbı cınlarken, akrabaları coğalırken,...........................................................
BÜYÜK BAŞARILARINI, TEBRIK EDIYORUM, GELECEK SECIMLERDE OYLARIMIZ
ADALET KALDIRMA SABRIMIZI TASIRMA PARTISINE OY VERELIM:silent::silent::silent::silent::silent::farao::farao::farao::farao:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar