Benzine %60 indirim !

istersen olayın başka boyutlarına girmeyelim herkezin kendi fantazisi kendinedir
eger sen çok zenginsen ''her garibana bir motor'' diye kampanya başlat hiç değilse aradaki fark kapanır seni gören fark var zengin çocuğu demez ben alındım neyalan söyleyim hayatımdan memnunum kimseyide küçük görmedim görmemde teşke sende böyle olabilsen ...:cat:

Alınma arkadaşım. Hayabusa ya binmiyorum bende. Beleş verseler vergisini ödeyemem zaten. Senden garibanım merak etme. Zenci zenciye zenci derse zenci alınmaz. Teşke bende zengin olabilsem, olamadım henüz olunca hayabusa alırım, sonra bana yazarsın. Alınganlık etmene gerek yok. Ama hayabusa alırsam alınganlık et, lakin o vergi bana girse herkesi gariban görrüm. Holding patronlarını bile:queen:.

Tekrar söylüyorum bu fikir tamamen bir gariban fantazisi sonucu ortaya çıkmıştır. Maddiyat sebebiyle Hayabusa da zorlanıyorsan, en son neden benzindir. Ne var bunda alınacak arkadaşım. Bak ben motora bir fren balatası alamadım. Km si gelmesin de yağ değiştirmeyim diye motora az biniyorum. Ben garibanım hem de en kralı. Rahatladın??:queen:

Oyyyyyyyyyyyyyy iki dk da olsa bi sevindirik olduk :mrgreen:

Ama ben çok da yaksa az da yaksa bir gün TRANSALP alacağım !

benzinde %60 indirim olunca motosikletteki ötv'yi artırır devlet. farkeden bişey olmaz yine :):):) motorda ötv düştü benzin arttı.Benzin düşer Motor artar :):)

walla aklım başımdan gitti bi an dedim
ACABA türkiyeyi sattılar ALAN ADAM da benzin fiyatınımı düşürdü :)
ikinci ihtimalde
%600 zam yapacaklarda onun içinmi %60 düşürdüler :queen:

yav reklamcı filan ol sen :D:D herkes daldı içeri başlıktan ötürü.. Bu arada "suziki" değil kanka "suzuki" :D

amıca nasıl bi başlık bu amacın mı buydu yoksa biz mi atladık :) elim ayağım kesildi:)

vov başlığı görünce ne oluyor ya dedim ama yine hayaller dünyasındayız :) Yamaha Vmax 1700 cc :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
slm

slm tek kelımeyle yıkıldım:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:
Adaletlı kaktırma partılerı olduğu surece indirim değil zam gelir, bu soruyu 10 yasındakı cocuğa sorsan diyeceği tek kelime: abi sen !!!KAFAYIMI YEDİN!!!:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

Motosikleti
2022-SYM Jet 14 200 + 2011-KLX250 + 2015-KTM Duke 200(arızalı yatış)
Nasreddin Hocanın bir fıkrası var;

Hoca köylüyle sohbetteyken köylülerden biri demiş ki "Hocam git kadıya danış ta şu 5 vakti 3'e indirsin" Hoca da kırmamış onları, kadıya iletmiş. Kadı da "herhalde iş güç çok köyde, kazalarını kılarlar" deyip Hoca'yı göndermiş.

Hoca köye gelmiş, 1 hafta 2 hafta böyle derken, birisi demiş ki "Hocam bari söylesen de şu 3ü 1e indirse" Hoca da "fesüphanallah" deyip gitmiş gene...

Kadı tabi gürlemiş "bre zındıklar dinin pazarlığı mı olur. Size ceza bundan 7 vakit" demiş.

Hoca köye dönerken köylüler gayet inanmış olarak sormuş "Hocam indirdi mi , indirdi mi"

Hoca da elini sallayarak "ne indirmesi, bindirdi; bindirdi" demiş.

Bizimki de o hesap :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar