Bir vatandaş 30 sene iş hayatıda, günde 20-30 lira (50 diyen var yukarıda) sade benzine ödese 360gün x 25TL = 9000YL Senede. Bunuda 30 seneyle çarp 9000 x 30 = 270 000 TL. (50 diyen yarım milyon) Sade işe git gel. Araç sigorta vergi bakım masrafı ve bundan hariç kullanım hiç saymıyorum. Sıfır bir daire fiyatı ve fazlası yanıp hurda oluyir.
Diğer yahdanda nerde boşyer oraya bina diktiler, yıktılar yenisini diktiler.
Bedava verse elde var sıfır. Olmadığına göre, bu plan suyun dibine vurmaya mahkum.
Ben böyle yönetim, idarede akıl mantık göremiyorum. Gördüğüm sade beceriksizlik.
Selamlar...
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:06 ----------
Bir daire alabilende o hal kalmayınca, resmen suyun dib8jde bir karış kamışla hayatta tutmaya çalışıyoz sizi, avcunuzu yalayım tuzlu suda lezzetlidir, üstünede soğuk çay. Çıkıp daha ne istuiyonuz derler.
Diğer yahdanda nerde boşyer oraya bina diktiler, yıktılar yenisini diktiler.
Bedava verse elde var sıfır. Olmadığına göre, bu plan suyun dibine vurmaya mahkum.
Ben böyle yönetim, idarede akıl mantık göremiyorum. Gördüğüm sade beceriksizlik.
Selamlar...
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:06 ----------
Bir daire alabilende o hal kalmayınca, resmen suyun dib8jde bir karış kamışla hayatta tutmaya çalışıyoz sizi, avcunuzu yalayım tuzlu suda lezzetlidir, üstünede soğuk çay. Çıkıp daha ne istuiyonuz derler.