Benzine 19 kuruş Zam

Benzinin litre fiyatına 19 kuruş zam yapıldı.

Yeni fiyatlar gece yarısından itibaren yürürlüğe girecek.

Benzinin litresi İstanbul'da 6,71 liradan 6,90 liraya, Ankara'da 6,78 liradan 6,97 liraya, İzmir'de 6,76 liradan 6,95 liraya, Bursa'da 6,73 liradan 6,92 liraya, Antalya'da 6,81 liradan 7,00 liraya yükselecek.

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yaptıkları yapacaklarının teminatıdır.elektriğe de %37 sanırım zam geldi onuda unutmayalım.bunun acısı off offff anlatmak istemiyorum öyle çıkıcak:)

Motosikleti
CBR 125 R 2014
vermediniz adamlara oy tutturdunuz martın sonu bahar bahar diye :D Adamlar alın size bahar dedi demesinede bu bahar bahar görünümlü mahmut gibi :D

Motosikleti
CBR 125 R 2014
17 Yıldır İstanbul ve Ankara'da yapılan zamları Konya Ve Sakarya'dan mı tahsil etmişler ?

Öyleymiş baksana adam öyle diyor :D Şakası bir yana uzun zaman olduydu zam haberi gelmeyeli seçimden hemen sonra akaryakıt zammı ve şimdilik bizi etkilemesede %37 gibi bir elektrik satış fiyatı zammı pek iyi olmadı

Ben tekrardan servise binmeye başlayayım. Motor ortalama 5lt yakıyor 100km'de. Benzin dayanmıyor :salut:

yaptıkları yapacaklarının teminatıdır.elektriğe de %37 sanırım zam geldi onuda unutmayalım.bunun acısı off offff anlatmak istemiyorum öyle çıkıcak:)

%37 lik zam dağıtım firmalarına geldi epdk son kullanıcıya yansıtılmayacak dedi. Bir zahmet de yansıtmasınlar yok okuma bedeli yok kaçak bedeli yok anasının ... neyse aldıklarına saysınlar.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Zammı gene zammı benzine zam geldi zama zam zamlara zam.
eletriğidemi zam geldi zamlı elektrik benzine zam elektriğe zam zamada zam zamlar.

Benzin mazot izmirin göbeğinden çıkıyor zaten koskoca tüpraş star rafinerisi var nasıl oluyorda izmirde daha pahalı oluyor o aklım almıyor

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:00 ----------

Bi bitmediniz hımmmm... a! İnsanları ötekileştirerek, ayrıştırarak birlik beraberlik olmaz.
Yemişim birliğini beraberini okumamış etmemiş yobaz cahil kesim ile benim birlik beraberliğim olamaz

Motosikleti
D400
BUNU DA 37 KURUŞ yapsalardı bari.

adamlar resmen intikam alıyor.

nasıl bir çocukluktur bu ya.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar