Benzine %10 indirim kampanyası

Yanlış anlaşılmasın genel olarak değil sadece bir benzinlikteki kampanyadır.

Arkadaşlar dün bakırköyden bahçeli evler istikametine seyrederken benzin almak için benzinliğe girdim benzin aldım çıkarken benzin fiyatı dikkatimi çekti 3.6 tada 3.7 civarıydı pompacıya sorduğumda ise yeni açtıklarını ve bu yüzden bir süre yakıtı %10 indirimli sattıklarını belirtti.

Benzin fiyatlarına gelen zamma yapacak birşeyimiz henüz yok ama yolu bu tarafa düşen yakında oturan arkadaşların değerlendirebilecekleri sıcak bir fırsat.

Tam olarak adres veremiyorum lakin incirli köprü ile bakırköy meydan arasındaki yolda bulunan m-oil zaten yol üzerinde başka benzinlik yok.

Başlıkta benzin olarak belirtmiştim emin olamamakla birlikte sanıyorumki tüm yakıtlarda geçerli.

Tesekkürler...
Yolum oraya düserse hemen Fulluycam depoyu..
Birkacta Benzinkanister alicam yanima..
Benzinkanister in Türkcesi ne oluyor yahu?
Hani su 5-10 litrelik benzin koymak icin yedek dalgalar varya..
Ögrenemiycem su Türkceyi anasini satayim.. :pr:
Bu dalga iste

galiba full de %7 gibi indirim yapıyordu benim oturdugum yere en yakın olan seyrantepe kömürcüler sitesi eski PO yeri . abi onada benzin bidonu diyoruz =)

galiba full de %7 gibi indirim yapıyordu benim oturdugum yere en yakın olan seyrantepe kömürcüler sitesi eski PO yeri . abi onada benzin bidonu diyoruz =)

Evet haklısınız. "full" ismi altında açılan yeni akaryakır istasyonlarının tümünde %7 veya %10 gibi bir indirim var. Anlaşılan bu istasyonlar devletten daha acımalı.

kimseyi ilgilendirir mi bilmiyorum ama, full benzin istasyonlarının ortaklıktan biri barzani' dir. o sebeple ben dört tane motorlu taşıtımız olmasına rağmen hiç bir zaman oradan almadım.

Full istasyonları ile ilgili bir taksici benzinlerinin katkılı olduğundan bahsetmişti.. 2 aracın yakıt sistemi bozulmuş(muş) Taksicinin yalancısıyım.

Geçenlerde arabasına indirimli benzin alan arkadaşım bu depoda normalden en az 100-150 km daha az yaptığını söyledi.

Hile olayına bende dikkat ediyorum arkadaşlar km mi kaydettim ve depomun boşalmasını bekliyorum boşaldığında farkını göreceğiz.

ben full den benzin aldım deneyimlerimi paylaşıyorum lütfen dikkatli okuyun 50 tl lik benzin aldım okmeydanı girişindeki fulden 2 zamanlı motosiklet kullandığım için performans düşmesini
4 zamanlı kullanan arkadaşlardan daha iyi görebilirim ilk 50 kilometre çok fazla bir fark hissetmedim fakat fakat zaman geçtikçe hem performansda hemde motorun çalışmasında anormal bir fark hissettim sesi inanılmazdı sanki motrun ırzına geçiyorlar aman üstad kurtar der gibi bağırıyordu sonrası ise dahada hüsran. egzozta patlama sesleri motorun devrini almaması hız kaybı ve çekişindeki düşüş herzaman 3. vitesde çok rahat çıktığım yokuşu 2. vitesde zorlanarak çıkmam bunlar beni benznimi değiştirmem gerektiğini söler nitelikdeydi ve hemen değiştirdim şuanki çalışması eskisi gibi ses azaldı gazladığım zaman hemen tepki veriyor motor ve egzoz artık patlama sesleri vermiyor aman diyorum birdahamı asla sizede tavsiye etmem ama siz derseniz ben bi deniyim genede o zaman yapcak bişey yok ne demiş atalarımız nush ile yola gelmeyeni etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir :)

Full benzini ben de denemiştim ilk zamanlarda ve hiç memnun kalmamıştım. Motor yokuşlarda hemen boğuluyor ve yakıtı yakmıyordu. Bir daha da almadım...

indirimsiz olsun temiz olsun, sonra astarı yüzünü geçiyor, şahsen yok full'müş yok m-oil'miş girmem bile kapısından, hatta mümkün mertebe hep aynı istasyondan alırım benzinimi

Arkadaşlar son yorumlarımı yazıyorum. İlk benzinimi 20 tl lik almıştım deneme amaşlı baya bir yol yaptım memnun kalmıştım.
Yaklaşık bir haftta sonra tekrar yolum düştü indirim %7 olmuş fullledim ve istanbul parka doğru yola çıktım km yi kaydetmedim ama sanki benzin uçtu depodan birşey anlamadım yaklaşık 200 250 km belki yapabilmişimdir. ve benzinin sonlarına doğru motor ilk çalışmada zorlanmaya başladı (Sıcak havada bile) ilk çalıştırmanın zorluğunu atlattıktan sonra motor ısınana kadar yaklaşık 10 dk çalışasa kadar rolantide stop etmeye başladı hemen benzini değiştirdim bp den almaya başladım birkaç depo daha tükettim ama hala sorunum devam ediyor henüz bakma fırsatım olmadı. Emin değilim belki parçadan belki yağdan belkide benzindendir. ama şuan böyle bir sıkıntı yaşıyorum.

Markadan şaşmayın derim. Özellikle dizel yada LPGli araçları olanlar, ucuz etin suyu kara olur:) Bazı şirketlerin öyle denetimleri var ki kontrol yapan adamlar çay bile içmeden işini yapıp çıkıyor. Bilmem anlatabildim mi...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar