- Konu Yazar
Merhaba arkadaşlar geçen hafta shell petrol ofisinde basınçlı su ile motoru bir güzel yıkadıktan hemen sonra 25 liralık benzin aldım ve gideceğim yöne doğru yola çıktım fakat 12 km den sonra motorun gaz yemediğini fark ettim derken motor stop etti her yolu denememe rağmen motoru yarım saat boyunca çalıştıramadım ve ne kadar bildiğim dua varsa hepsini art arda okudum sonra haydi bismillah deyip ayak marşına vurdum motor çalıştı bu olayın üzerine yaklaşık 160 km yol yaptım herhangi bir sorunla karşılaşmadım fakat daha sonra motoru çalıştırmakta zorlanmaya başladım çünkü motor hiç bir şekilde gaz yemiyordu hemen ustamın yanına gidip durumu açıkladıktan sonra karbütör temizliği yapıldı fakat hala sorun devam ediyordu sonra depoda ki benzine bakalım dedik içindeki benzini ped şişeye boşalttıktan sonra benzin içerisindeki suyu görünce șoka uğradım.
Şimdi sorum șu
sizce bu sorun motoru basınçlı su ile yıkadığım için depodan sızma ihtimali varmıdır.?
Veya aldığım benzinde mi sıkıntı olabilir.?
Şimdi sorum șu
sizce bu sorun motoru basınçlı su ile yıkadığım için depodan sızma ihtimali varmıdır.?
Veya aldığım benzinde mi sıkıntı olabilir.?