Benzinde tercihiniz

Her zaman şehire yakın olan benzinliklerde benzin kalitelidir nedeni daha cok denetim olmasından

Bu oktan konusunda kullanım klavuzlarında yazandan şaşmamak lazım bence... Sonuçlar üretici neyi öneriyosa onu kullanmak daha mantıklı...

Ben de PO'dan alıyorum tam şehir merkezinde olduğundan... Herhangi bir şikayetim de yok şuan...

Eve yakın olduğu için PO'dan alıyorum, ama Shell'den aldığımda motor sanki daha iyi performans veriyor.

Benim PO'dan aldığım benzinden sonra motor çok kötü oluyor.
Yani çekiş düşüyor, bazen gaz yemiyor, bazen de stop ediyor..

Burdur'da en iyi benzini Shell veriyor. Bende oradan alıyorum..
OPET olsa, OPET'ten alırım.

Ben arabaya istanbul Bahçelievlerdeki BP den alıyorum ( 95 ) benzin gerçekten iyi şimdiye kadar hiçbir sorun ile karşılaşmadım her zaman aynı performansı veriyor hep stabil.İstasyon sahibi büyük bir holding ve ciddi bir işletme ( kaynak güvenilirdir:cat: ) Birkaç kez beylikdüzü Bp den aldım araba vites değiştiriken kendi kendine gaz vermeye başladı 3000-3500 devir gibi :queen:korktum arabanın içine ruh girdi sandım :silent: hemen tanıdık bir ustaya gittim benzinden olabileceğini söyledi bir daha oradan almadım bir daha da böyle bir şeyle karşılaşmadım.Bir de kullandığımız araçların hızlandığı ile ilgili şeyler yazılmış,aslında bu pek de sağlıklı olmayabilir çünkü içine yasal olmayan kimyasalar atıldığı zaman da yanıcılık artıp motora zarar verebilir.

Evet Benzin markalrına göre degişiklik oluyor.Ancak ben SHELL'i tek geçerim daima.Çünkü eve ve işyerime en yakın Benzin istasyonu orası :D

akılı kelden ..benzini shell den alacaksın demiş atalarımız :p

arkadaşalr bugün shell e gittim adam ben demeden 97 koyuyordu bunu kullan die ısrar etti bende bi dahakine fullerim abi dedim 95 ile 97 nin ne farkı var kullansam motoruma bişi olurmu acaba

Bu gün bp'den aldığım benzini bitirdim. Po'dan daha performanslı . Ama bp den aldığım çok çabuk bitti. Depo'yu sıfırladım .1 litre falan kaldı dibinde.

Total'den aldım. Motor bir çalıştı sormayın deli gibi. Dokundum uçtu benim cygnus :) 2. kişi hatta. Arkamda babam vardı o yüzden basamadım. Ama e5'te denedim.

acayip performanslı ve egzos dumanı çıkışıda azaldı. Total şimdilik hoşuma gitti. Biraz sıra vardı bekledim ama değdi gibi. Yarın bakalım ilk çalıştırmada nasıl bir etki yapacak

Son düzenleme:
kullanma klavuzubda kurşunsuz 95 oktan yazıyo ama benim sorduğum o deil
adam bişi olmaz dedi herşeyin iyisidnen kullan dedi buda benzinin iyisi dedi ama bide şöle bişi vardı pompa üzerinde 95 oktan vardı bide süper 95 oktan vardı süper olanının üzerinde 97 oktan yazıyodu

Ben total'den performa 95 oktan kurşunsuz aldım . Tavsiye ederim. 97 oktan kullanmamın bir sakıncası varmı ? 350 km de daha motor

Son düzenleme:
eskiden devamli olarak shell kullaniyordum ama baktimki petrol ofisinin benzini ile daha fazla yol gidiyor petrol ofisinide dondum valla arabadada fark etti shell ismi ile satiyor bence artik almam shell den opet de ii diyorlar ama bi denk gelmedi denemek gerekiyor

total iyi tavsiye ederim. Shel denemedim bitsin alıcam.

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Sonuçta bütün benzinler ya tüpraşta ya da ali ağada üretiliyor... Hepsinin soyu aynı.... Ama arada dayı olğulları karışıyor ne hikmet se?.. :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar