Benzinde İndirim, Motorin ve Gazyağında Zam!..

Benzinde İndirim, Motorin ve Gazyağında Zam!..

EPDK, 8 Ağustos'ta 95 oktan kurşunsuz benzinin dağıtım şirketi tavan fiyatını 3,19 liradan 3,16 liraya, bayi tavan fiyatını ise 3,34 liradan 3,31 liraya indirdi.

Buna paralel olarak, akaryakıt bayileri, kurşunsuz benzinin fiyatını, dünden geçerli olmak üzere 3,34 liradan 3,31 liraya düşürdü.

Kurul ayrıca, dün itibariyle, motorinin dağıtım şirketi tavan fiyatını 2,48 liradan 2,52 liraya, bayi tavan fiyatını 2,66 liradan 2,70 liraya, kırsal motorinin dağıtım şirketi tavan fiyatını 2,36 liradan 2,40 liraya, bayi tavan fiyatını ise 2,52 liradan 2,56 liraya yükseltti.

Bayiler de buna paralel olarak, kırsal motorinin fiyatını 2,52 liradan 2,66 liraya, motorinin fiyatını 2,66 liradan 2,70 liraya, gazyağının fiyatını ise 6 kuruş artırarak da 2,35 liradan 2,41 liraya çıkardı.

Akaryakıtın perakende satış fiyatları, illere ve dağıtım şirketlerine göre çok küçük farklılıklar gösterebiliyor.

alıntıdır

İndirim de olsa cevap yazmak istemiyorum artık, midem bulanıyor tiksiniyorum. Çünkü herkes biliyorku 3 indir 13 bindir olacaktır.

İndirim de olsa cevap yazmak istemiyorum artık, midem bulanıyor tiksiniyorum. Çünkü herkes biliyorku 3 indir 13 bindir olacaktır.

al bendende o kadar. Ama emin ol amaçları bu. Halkın çenesini yorup artık konuşmamasını sağlamak.:farao::farao::farao:

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok kısa bir süre önce 35-38 lira arasına dolan depom, bugün itibarıyla 50 liraya doldu. iyi ki indirmişler, bir de indirmeseler ne yapardım ben?.. :pr:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Hani mynete girince ilk sayfada dolar kuru yazıyo ya , bizim bu forumunda giriş sayfasına da güncel benzin fiyatı yazılsın.Oradan takip edelim.Şimdi böyle indir bindir haberleri çıktıkça ağzımı bozasım geliyo.İyice mokunu çıkardılar artık.Ayda 5 kere indirim.10 kere zam.

Çocuk oyuncağı mı lem bu :farao:
Dalga mı geçiyorsunuz insanla:pr:

lan 5 kuruş zam yapıp 3 kuruş indirdiler.
salakmı sanıyolar bizi diye sorucam ama galiba öyle sanıyolar. peki hakkaten salakmıyız acaba. neyse:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
slm

Slm arkadaslar bu bos konuları açıpta, sıtemızde yer kaplamasına gerek yok
Burası Turkıye!!!!! burda 3 5 2 sistemi gecerlidir
Sistem 3+zam+5+zam-2-düşüş herkez bılıyor, bosu bosuna zahmet edıpte yazmayalım
Sen çok yasa tayıp, oy verenler bu ulkede yasamasa daha ıyı olur ama bu sefer ulkedekı ınsanlar neden zam gelmedı dıye krıze gırer ve cınnet gecırır sen basımızdan eksık olma tayıp, yenı yapacagın görev ve zamlarda sana basarılar :farao::farao::farao::farao:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar