benzin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
merhaba arkadaşalar uzun zamandır türkiyeden uzak kaldım şuan amerikadayım noldu bu benzin fiyatlarına bi bilgisi olan varmı valla burfda benzin sudan ucuz burda su daha pahalı benzinin burda galonu 2.89$ burdaki koşullaa göre cok ucuz 1 galon tam emiin deilim 3.28 litre olması lazım yani litresi burda 0.9$ geliyoo bizde arabada var bi depoyu 30 40 $ dolduruyosunuz türliyedeki bu pahalığını nededı tamammiyle vergi benzinin yarısından cok fazlası vergı fiyetı var bu tepkinizi takdir ediyorum ve inş ıyı bır sekılde sonuclanmasını diliyorum 2 ay sora türliyede olmak dileğiyle burda harcayabileceğim kadar benzin harcıcam ucuzundan :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan kilitlenmiştir.»»»»»»
Forum katilimcilari yeni bir konu basligi acmadan önce o konunun forumda mevcut olup olmadigini kontrol etmeliler. Bunun icin forumun arama özelligi kullanilabilir. Ayni isimli veya ayni tartismalari iceren konular acilamaz. Moderatorlerin sizin için arama yapması gibi bir görevi bulunmamaktadır! Forum sayfalarında arama yapmak için tıklayın...

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: EgeKnn **************

konu ile alakalı link...

http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=18449

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar