Benzin Zammı İle İlgili Tüm Başlıklar

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
konuya bu başlıktan devam edebilirsiniz.

arkadaşlar karar verdim sıralı tüp taktırcam :queen::queen::queen::queen::queen:

Ben depomun aldığı yakıt miktarıyla hala aynı mesafeyi katedebiliyorum sorun nerede peki:mrgreen:

Son düzenleme:
motor bizi taşıyor kar yağmur sıcak demeden birazda biz onu taşıyalım benzin yakmış olmayız.Gerçi öle bi olay olsa ben motordan daha masraflıyım:):):):)

valla doğru sölüyon alpibox banamısın demiyo götürüyo her yere

(Sıralı TÜP İsterik :queen:)

Bu zamlara kapi acan hukumeti basa getirenler simdi sesini bile cikarmiyor , simdi canimiz yaniyor ama nafile , tabi. Sadece motorcu dostlarin degil tum haklin yeter diye isyan etmesi gereken bir konu Dunyanin en pahali benzini bizde , gelir seviyemiz neki bizim yaa? Yurt disinda senelerce yasadim ben , bir kere ekmege zam geldi diye kimse bir hafta ekmek almamisti. Firincilar pes ettiler adamlari resmen protesto etti halk ve maddi acidan cezalandirdi ve olay amacina ulasti. Buyrun almayalim bir hafta benzin, binin toplu tasimaya sadece. Hem Ekonomi sarsilsin biraz hemde trafik olmaz. Iyi olur eminim

eeee olacak o kadar burası Türkiye canım ülkem. Benzinde de tabiki ilkleri biz oynayacağız. Aslında benzin bizde ucuzda hep o vergiler yok mu vergiler. Benzine verdiğimiz vergiler benzinin fiyatının iki katından da fazlası of off.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geceden gidip zam yapılan evrakların üzerinde oynama yapalım fiyatını bizim istediğimiz fiyata düşürelim..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar