Benzin ve Motorin'e ZAM

551.jpg

Benzin ve motorine zam

(AA)Benzinin perakende satış fiyatı 4 kuruş, motorinin perakende satış fiyatı ise 5 kuruş artırıldı.

AA muhabirinin belirlemelerine göre, bugünden geçerli olmak üzere belli başlı akaryakıt dağıtım şirketleri, 95 oktan kurşunsuz benzinin litre fiyatını, Ankara'da 2,97 liradan 3,01 liraya, İstanbul'da 2,98 liradan 3,02 liraya çıkardı. Motorinin litre fiyatı da 2,48-2,51 liradan, 2,53-2,56 liraya çıktı.Akaryakıt ürünlerinin perakende satış fiyatları, şirketlere, il ve ilçelere göre ufak farklılıklar gösteriyor.

Benzinin litresinde yine 3 tl yi gördük. Vatana millete hayırlı ugurlu olsun!!!

milletle dalga geçmekten başka bişey degil,motorsikletin deposunu dolduramaz olduk :pr:

Sabahları Altunizade köprü istikameti 6,30 oldukca yoğun olurdu şimdi o saat te yol çok rahat trafik yok gibi bir çok şirket kapandı arçlar yola cıkmıyor benzin harçamasıda azaldı nerden telafi edilece tabiki ZAMLA

yuh...yuhh....yuhhhh diyorum.bukadar olmaz yani buna bir dur demek lazım:farao::farao:

yaw bnde bu gün petrolde gördüm valla nerdeyse adama sövüyodum nedir yav bu benzin fiyatı yine ucuyo secimden sonra alla büyüktür yine bulacak 3.50 - 4 tl yi yav :S

Oylar yavaş yavaş bölünüyor bu durumda

Benzindede öğrenci indirimi uygulasalar ne güzel olacak be

Son düzenleme:
ben daha geçtigimiz aylarda ögrenci bütçesiyle 2 tl lik benzin alıp gezdigimi hatırlarım...

İngiltere, İsveç, İspanya, Romanya, Polonya, İrlanda, Macaristan, Yunanistan, Bulgaristan, Avusturya ve daha birçok ülkede, benzinin satış fiyatı, motorinden daha düşük.

ÇÖZÜM NE?

Çözüm çok basit.

Benzinin ÖTV'si indirilsin. Örneğin; benzin vergiler dahil 2 YTL'ye satılırsa, yurtdışına 45 Yeni Kuruşa satılan benzin, Türkiye'de daha yüksek fiyata değerlendirilir. Böylece Devletin vergi gelirleri de artar.

Benzine değil devlete verdiğim vergi paraları içimi acıtıyor::sluu::

Son düzenleme:
verdiğin para devlete gitse sorun yok helal olsun ama birilerinin cebini kabartmaktan başka bişey oldugu yok

BU TEPKİLER HAFİF KALIR OLDU ARTIK BU KADAR OLUR NASIL BİR ZAM SİSTEMİ BU KAŞIKLA VERİP KEPÇEYLE ALIYOLAR EN ÖNEMLİSİ DE SUSUP KALMAK BOYUN EĞMEK GEREKMİYOMU ÇILDIRICAM YA :pr:

her yerde düşüyor bizde yükseliyor.bu da bizim farkımız herhalde

hemen gideyim 6 litrelik depomu fulliim bari,yarın da 3.5tl olabilir seçim sonuçları açıklanırsa :p :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar