benzin otomotiginde sorun

Katılım
21 Eyl 2009
Mesajlar
14
arkadaşlar sym motorum sabahları 1 veya 2 dakkikada çalışıyor çalıştıktan sonra akşama kadar sorun yok buji hava filitresini aküyü yeni degiştim.otomotikten karbüretüre giden hortumu çektigimde hortumda benzinin olmadıgını gorüyorum ve agzımla benzini çekiyorum benzin geldikten sonra hortumu tekrar yerine takıyorum.bilgilerinizi rica ediyorum ::saskin::teşekkürler.
 
Katılım
21 Kas 2008
Mesajlar
3,845
garip bi sorun, benzin otomatiği çalışmıyosa siz benzini çektikten sonra yine benzini yollamaması lazım. ilk çalışmada bu sorun olduğuna göre otomatiğin gücü yetmiyo olabilir veya düşük voltaj aklıma geliyor.
 
Katılım
24 Şub 2008
Mesajlar
1,958
Benzin otomatiği benzni geriye salıyorudur çalsında düzeliyordur.Bizim eski arabada öyleydi sabah çalışmıyordu üzerine 2 damla benzin koyduğunda ça:cat:lısıyor.
 
Katılım
3 Eyl 2009
Mesajlar
238
Motor çalışıp emme manifolduna vakum yaptığı sürece benzin gelecektir. Aksi takdirde kendii kendine akmaz hortumların falan serbest kalıp sıkışıp büzülmemesine dikkat ediniz.:wiinkk:
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Üst