Benzin Kesici Arızası :(

Arkadaşlar bugun motoruma tesadufen bı arkadas bakmak ıcın nıyetlendı .. gaz verdık motora bıraz benzın kesıcıden benzın atmaya başladı .. ama sadece 2000-3000 rpm arasında .. sonra tamiri için garajıma cektım motoru benzın kesicinin contası eskimiş sızdırıyo .. yedek parçasınıda bugun temin edemedim bende benzin kesici kapağını ters taktım .. sorun bitti ama benzin kesici artık iptal oldu .. parça gelene kadar bu şekilde idare edecem .. 2. benzin kesiciside var o sağlam .. size sormak istediğim bu şekilde binmenin herangi bi sakıncası olurmu ?

O şekilde kullanırsan bir miktar benzinin karburatöre akar ve uçar onun dışında motora benzin akımı kontrolsuz olacaktır. Dengesiz bir motor çalışması olabilir.

Neticede o parça sadece benzin kesici değil.

Sen gazı açtığın oranda depoya hava basılıyor o oranda da benzin kesici benzin veriyor. Şimdi akım serbest oldu birde hava basacaksın aşırı tüketim garanti ama başka ne sorun olur bilemıyorum.

evet yakıt tüketimi arttı gibi geldi .. artık yedek parça gelene kadar sabredecem .. ama kanımca baska herangi bi soruna sebep olmaz ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar