full ve moil de hep % 7 indirim var
cardfinanslılar 22 Ocak 6 Mart tarihleri arasında anlaşmalı Shell istasyonlarından farklı günlerde ve tek seferde yapacakları 100 TL ve üzeri üçüncü akaryakıt alışverişlerinden 30TL değerinde ParaPuan kazanıyor.
cardfinanslılar 22 Ocak – 6 Mart tarihleri arasında anlaşmalı Shell istasyonlarından farklı günlerde ve tek seferde yapacakları 100 TL ve üzeri üçüncü akaryakıt alışverişlerinden 30TL değerinde ParaPuan kazanıyor.
benimde amacım o zaten.herkes bildiği,gördüğü,öğrendiği kampanyaları bu başlık altında toplasın,hepimiz faydalanalım :cat:Aslında benzin indirimleri kampanyalar bu başlık altında toplansa harika olur.
benimde amacım o zaten.herkes bildiği,gördüğü,öğrendiği kampanyaları bu başlık altında toplasın,hepimiz faydalanalım :cat:
ayrıca arkadaşlar amacım kimseyi övmek ve reklam yapmak değil ama neredeyse 1 yıldır devamlı full den akaryakıt alıyorum ve çok şükür şimdiye kadar bir sorun yaşamadım.ayrıca doğruysa istasyonlar tüv tarafından kontrol ediliyor.birde yanlış hatırlamıyorsam 2000 model üstü araçları kaydettirip garanti kartı alabiliyosunuz.ileride yakıt'dan çıkacak bir problem olursa masrafları full karşılıyomuş.benim bildiklerim bunlar.
geçen ay 120 tl lik benzin aldım aracıma.hiçbir uçma ve azalma olmadı açıkçası.
diğer birkaç istasyondan'da gaz aldım öyle hiçde az km olayıda olmadı.hatta daha fazla bile gittiğimi söyleyebilirim...
birazı yere dökülür,birazı pet şişede kalır...gene aynı hesaba gelirarabalar için heralde bu kampanyalar. benim depo 70TL nin üstüne çıkmadı. geri kalan 30tl lik kısmı petşişeleremi doldursak naapsak 30lira indirim için
Litre fiyatı 5te olsa BP den şaşmamBpClub Kart kullanın yeterli indirim için
![]()