K kinglor62 Katılım 9 Kas 2016 Mesajlar 1 9 Kas 2016 Konu Yazar #1 Benzin Göstergesi Çalişmiyor gösterge Sürekli FULL Gösteriyor... Sorunun nerden kaynaklandıgını anlamadım motor mondial 150 zat
Benzin Göstergesi Çalişmiyor gösterge Sürekli FULL Gösteriyor... Sorunun nerden kaynaklandıgını anlamadım motor mondial 150 zat
hokahey Katılım 3 Kas 2016 Mesajlar 5,548 9 Kas 2016 #2 Şamandıra takılı kalmış olabilir. Önce ona bakmak lazim. Şamandırada sorun yoksa, Gösterge paneli bozulmuştur.
Şamandıra takılı kalmış olabilir. Önce ona bakmak lazim. Şamandırada sorun yoksa, Gösterge paneli bozulmuştur.
mrt20 Katılım 3 Ara 2011 Mesajlar 892 10 Kas 2016 #3 Hep ülke iyiye gittiğinden bunlar. Bitmeyen benzin yapmışlar :queen:
M Mertcan39 Katılım 7 Nis 2013 Mesajlar 4,523 10 Kas 2016 #4 kinglor62' Alıntı: Benzin Göstergesi Çalişmiyor gösterge Sürekli FULL Gösteriyor... Sorunun nerden kaynaklandıgını anlamadım motor mondial 150 zat Genişletmek için tıkla ... benzin deposuna giden soketin fişine kablo sokup şase yaptırırsan benzini ful gösterir gelen ve gien kablo birbirine temas ediyor olabilir
kinglor62' Alıntı: Benzin Göstergesi Çalişmiyor gösterge Sürekli FULL Gösteriyor... Sorunun nerden kaynaklandıgını anlamadım motor mondial 150 zat Genişletmek için tıkla ... benzin deposuna giden soketin fişine kablo sokup şase yaptırırsan benzini ful gösterir gelen ve gien kablo birbirine temas ediyor olabilir