benzin fiyatlari

Bugun bir arkadasimdan aldigim bir mesaji paylasmak istedim.

Bence denemeye deger
.

PETROL FİYATLARI

İyi Günler,
Benzin fiyatlarının, birkaç ay içinde bugünkü seviyelerden (3,39 YTL/Litre) % 20 oranında artış göstererek 4,20 YTL/Litre seviyesini ulaşacağı söylenmektedir.

Fiyatların inmesini mi istiyorsunuz?
BU MÜMKÜN !
Bu nedenle harekete geçmeliyiz. HEMEN ve aklımızı kullanarak!

Geçen yıl, 'Bir gün benzin almayın!' diye boykot önerileri yapılmıştı.
Petrol şirketleri buna gülmekteydi, çünkü pazartesi günü almadığımız benzini salı günü alacağımızı biliyorlardı.
Bu onlar için küçük bir aksaklıktı ama problem olmamıştı.

Bir kişi olabilirliği yüksek bir plan oluşturdu ve
EĞER İSTERSEK GERÇEKLEŞTİREBİLİ RİZ !
diye yola çıktı. Okumaya devam edin ve ikna olursanız bize katılın.
Kurşunsuz benzin'in litresi şu anda Fransa'da 2,45 YTL/Litre
BU BÜTÜN PETROL DEVLERİ TARAFINDAN
SOYULDUĞUMUZUN FARKINDAYIZ DEMEKTİR.
Hatırlarmısınız, fiyatları 2 YTL'ye çıkartırken dün yada petrol rezervlerin tükenmeye
başladığını söylüyorlardı. Şu anda petrol kıtlığı falan yok ve 35 yıl öncesinden daha fazlasınasahipler. O zaman petrol fiyatları 0,20 Euro/Litre idi.
Bu nedenle agresif bir yol izleyerek tüketicilerin her
zaman borsaları ve fiyatları kontrol ettiklerini
göstermemiz gerekiyor. Fiyatların düşüşe geçmesini
sağlamak için, petrol şirketlerinin en hassas oldukları
bölgelerinden vurmak gerekiyor:

BU DA ONLARIN CÜZDANINDAN DEMEKTİR!
BUNU GERÇEKLEŞTİREBİLİ RİZ!
NASIL MI?

Hepimizin, araçlarımıza bağımlı olduğumuzu biliyoruz ve benzinsiz bir yere gidilemeyeceğ ini biliyoruz. Buna rağmen, fiyatlar üzerinde büyük
bir etki yaratabiliriz:
ORTAK HAREKET EDEREK bir FİYAT SAVAŞI başlatabiliriz! !!

Önerimiz:
Sene sonuna kadar aşağıdaki 3 petrol şirketlerinden
BENZİN ALMAYALIM:
TOTAL - SHELL - BP

(total fransız, shell ve bp ingiliz diğerleri Türk firmaları )

Bi Düşünün!
En büyük 3 petrol şirketi benzin satamadığı takdirde fiyatları zorunlu olarak düşürmek zorunda kalacak ve bu da hemen fiyat indirme savaşını tetikleyecektir.

Hedefimize ulaşabilmek için ise milyonlarca TOTAL - SHELL - BP
müşterilerine ulaşmamız gerekiyor.

YAPILMASI GEREKEN ŞU!
Ben bu maili yaklaşık 30 kişiye gönderiyorum. Bu gönderdiklerimden hepsi 10'ar kişiye daha gönderse 300 kişiye ulaşmış oluruz.
Bu 300 kişi ise 3.000 kişiye gönderecek... .
Bi sonraki derken gönderim 3 milyon kişiye ulaşır, vs..
Hepimiz aynı gün 10'ar kişiye iletirsek, bir hafta
içinde! bu petrol devlerine savaş ilan etmiş
300 MİLYON kişi olabiliriz

EVET, KAZANABİLİRİZ, ANCAK.......
Hedefimize ulaşana kadar;
TOTAL - BP - SHELL haricindeki benzin istasyonlarından ALMALIYIZ
Bu nedenle bu e-postayı iletmenizi rica ediyoruz!
VAR MISINIZ bu savaşı kazanmaya?

millet jeepine lüx son model arabasına buralardan doldurtuyor depolarını. bizim max 18-20litrelik depolarla olacak iş değil bu..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar böyle maillerin gazına gelmeyin. Petrol şirketlerini protesto etmekten bahsedilmiş ancak o şirketler bırakın kar yapmayı bedavaya benzin verseler yine de benzinin litresine yaklaşık 3 TL ödeyeceğiz. Çünkü rafineri çıkışı 0,50-0,70 TL olan benzinin kalan kısmı neredeyse tamamen devletin koyduğu vergilerden oluşuyor. Sanıyorum bu yazıyı listede yazanlar haricinde bir şirket (mesela Petrol ofisi, Opet) rakiplerini biraz olsun zayıflatmak için hazırlamış. :)

bu sayılan 3 şirketten daha temiz benzin üreten var mı bildiğiniz? burda bi opet var artık nasıl bi benzinse araba gitmiyor motor tekliyor.o yüzden bu 3 şirket dısında hiçbirinden almıyorum..

Bize en büyük kazığı atan kendi devletimiz. Vergiler inmedikten sonra benzin u-cuz-la-ya-maz.

Ayrıca şirketten ziyade bayi önemli benzinin kalitesinde... BP'den alıyordum ve motor vuruntu yapıyordu. Opet'e döndüm rahatladı makine... tıkır tıkır çalışıyor.

bence bu benzin işi çok sakat abiler yukardaki yorumlarda biri opetten alıyom motor açıldı diyo biride opetten alıyom nasıl benzinse gitmiyo...konu hakkında da oturup ağlanılacak bi haldeyiz derdimize çare yok bence şöyle her ilde aynı gün aynı saatte motorlarla benzin protestosu olucak ama bu solediğinde herkes birbirine top atıyo...

bence bu benzin işi çok sakat abiler yukardaki yorumlarda biri opetten alıyom motor açıldı diyo biride opetten alıyom nasıl benzinse gitmiyo...konu hakkında da oturup ağlanılacak bi haldeyiz derdimize çare yok bence şöyle her ilde aynı gün aynı saatte motorlarla benzin protestosu olucak ama bu solediğinde herkes birbirine top atıyo...

Onun için belirtiyorum ya Mücahit, mühim olan markası değil... bayinin dürüstlüğü... Değirmendere Opet'ten alıyorum ben ve çok memnunum.

En önemli vergi kaleminin üzerine hele de şu zamanda çizik çekip ucuzlatacaklarını hiç sanmıyorum. Hepimiz üstümüze benzin döküp yaksak yine değişmez. Bak herkes nasıl alıştı 3.75'e... O 4 olur 5 olur... olur yani ve yapacak hiç bir şey yok.

Kusura bakmayın ama çok gülüyorum böyle maillere. Ekmeği boykot edebilir misiniz? Benzin de çok farklı değil. Boykot değil adam gibi protesto lazım. Bizi kazıklayan şirketlerden önce kendi devletimiz.

Özelleştirmelerden gelen para bittiğinde ne olacak çok merak ediyorum. Artık 8 mi olur 10 mu olur litresi, göreceğiz.

boyle bi protesto olmaz olamaz yav.kaç kişiye duyuracan bu bir.kaç gün benzinsiz gezecen bu iki.depon kaç litreki zaten bu üç.

boyle bi protesto olmaz olamaz yav.kaç kişiye duyuracan bu bir.kaç gün benzinsiz gezecen bu iki.depon kaç litreki zaten bu üç.

abi depom 13 litre bana yetiyo 1 ay nerdeyse ama sorun bu değil sorun şuki arkadaşında belirttiği gibi protesto boykot değil dogru ekmegı kesemeyiz ama protesto olması bence bi ihtimal varsa oda bu:cat:bununda olma ihtimali düşük:pr:çook büyük olması lazım çook.

abi depom 13 litre bana yetiyo 1 ay nerdeyse ama sorun bu değil sorun şuki arkadaşında belirttiği gibi protesto boykot değil dogru ekmegı kesemeyiz ama protesto olması bence bi ihtimal varsa oda bu:cat:bununda olma ihtimali düşük:pr:çook büyük olması lazım çook.

haklısın abicimde bizim yapabileceğimiz birsey yok yok yok.denildiği gibi en büyük kazzık devletten.kim gelse aynı.o yüzden bu devleti bunun eğitimini almıs vatan millet sevgisi asılanmısların yapması lazım.onlarda bizleriz..yapmamız gereken bos konusmak yerine yapmamız gereken seyleri yapmak okuyorsak okumak çalısıyorsak çalısmak boş boş konusmamak....

vergilerle bu fiyat ben hiç görmedim shell de 3 lira petrol ofisinde 1.5 liraya satıldığını.arkadaşlar bilmeyenler için söylüyorum benzinin artmasını petrol ofisleri çıkartmıyorlar.______________vergi____________

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
iyide zaten benzinin vergisiz ve karsız hali 1tl bile değil olayın petrol şirketleriyle ne alakası var? %60 ı vergi değilmi?

Bu mailde 15 günde bir konuyor buraya :cherry: Bilinçlice yazılmış bir yazı olsa neyse diyeceğim ama..

Dün benzinim bitip yolda kalmak üzere olduğum bir anda petrol ofisi gördüm ve büyük bir sevinçle daldım. Ama şöyle bi sorun vardı normalde 125 yapan motorum 100 ü geçmiyor ve eksozdan resmen kızarmış balık kokusu geliyordu. Bu da bana herzamanki kullandığım shell in mis gibi benzinini arattı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar