Benzin de indirim..

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Resmen bilmem ne geçiyor adamlar

Motosikleti
Bmw R 1300 Gs
ne kadar şaşırtıcı inanılmaz bir olay bu vallahi helal olsun devlete.

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Eyvah benzin yine uçacak :( :( Bayramdan sonra benzin 5250, demedi demeyin :(

Hem seçim yaklaşıyor hemde bayram, oy lazım tabi bizim halkımız çok unutkandır bak nasıl mayışırlar şimdi. adam 30 40 50 kuruş gömdü şimdi azıcık indiriyor. Bayramdan sonra tekrar 5 tl ye çekmezlerse namertim seçimlerden sonra ise oy oy nasıl gömçürecekler onu düşünün...

Önce biraz itele , sonra hafif çek , sonra biraz daha itele , baktın zorladı hafif çek...
Derken sonu ne zaman görecez , hayır o değil git-geller ne zaman başlayacak , zevkli kısmına ne zaman gelezez...

O kadar laf geçirdiniz peki şimdi utanıyor musunuz kendinizden? Bu hükümet iyi şeyler de yapıyor peeeehhhh :)

Adamların taktiği 5 alıp 2 geri vermek gibi birşey. Bence de ilk başta bizi 5 küsürlü sayılara alıştıracaklar sonra bir indirim yapacaklar 4 küsür olacak sonra az bir zamla yeniden 5in üzerinde çıkaracaklar ve artık kimse 5 küsürü kanıksamayacak. Bu taktikle 6ya, 7 ye kadar yolu var.

Önce "5.00" tl ye milleti ufaktan alıştırdılar sonra bir indirim yaptılar daha sonra da e zaten alışkınsınız 5.30 tl size koymaz deyip tekrar zam yapacaklar resmen dalga geçiyorlar :pr:

Ben Van'a Ağrı'ya taşınıcam elektrik kaçak devlet ses etmiyor mazot benzin kaçak bol bol gezerim. Sigara alkol kaçakçılığınada girdimmi iş adamıda derler bana ileride. Hani olurda kaçakçılık yaparken predatör falan vurup ölürsem sivil şehit falan sayılıp ordumuzun şehitlerine verdiklerinden daha fazla para veriyorlar. Bide masum insan sayılıyorum. Nasıl olsa buralarda ödediğim vergileri kalkınma adı altında orda geri de alırım. Hükümet iyi şeyler yapıyor ama oralara ozaman faydalanmak lazım ileri demokrasiden. Aslında bu kısmı güzel de beni düşündüren kısmı öteki tarafa vardığımda sizin gibi vergi verip devletini seven insanların hakkını nasıl ödeyeceğim o düşündürüyor beni malum vicdan denen şeyden koymuşlar bizede.

Yandas medyanin haberi veris sekli super, indirim mujdesi!!!!! COk guzellll 1 TL zam yap 13 kurus indir sak saksak sak 3 sene once 3 tl olunca millet yuhhhh diyordu simdi 4.80!

sevinmeyin. günde 1tl ye ayda 30tl zorunlu gırtlak vergisi geliyormuş.30 gün nefes alıp verme vergisi benzine ondan indirim varmışşşş:queen:

Sürpriz indirim falan yazmışlar bir de utanmadan Allah kahretsin hepinizi ne diyeyim ki

bizim milleti çok iyi kandırlar merak etmeyin tam seçim arifesi birkaç kuruş indirim yaparlar bizimkiler de gider seçer olay bu kadar basit .....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar