benzin alırken dikkat edin

Merhaba arkadasalar benzinle ilgili bir cok dolandırıcılık hikayesinden sonra size "bukadarı da pes " detirtecek yeni bi haber.
Mesela arabanıza 50 liralik benzin alacaksınız pompacıya soylediniz ve sizde bu arada vakit kaybetmemek icin gidip kartla odemenizi yapıyorsunuz. pompacıda bu arada sizin yoklugunuzdan faydalanarak size 45 lira lık benzin verdikten sonrada kalanıda hemen caktırmadan pompanın arasında bulunan bi bidona aktarıyor ve sonra tabancaı yerine bırakıyor.
inaanması cok zor di mi
malesef bu sahneyi sahsen gordum ve daha vahimi bu gercekten en sevdigim firmda yapılan bi uc kagıt. Mecidiyekoydeki bi benzinci . Ama adını veremicem. Ben gereken sikayetleri fem firmaya hem benzinciye yapacagım zaten.
Aman sizde arabalarınıza benzin alırken dikkatli olun.

Yok adını vermemesi daha iyi sonuçta o firmanın haberi olsa o kişi orda barınamaz bu tamamen o kişinin yaptığı hırsızlık bencede tüm şikayetlerini yap arkasını bırakma daha öncede benzin yerine hava basan tipler vardı yazık çok yazık bu tip insanlar orda çalışırken bir çok insan işsiz kalıyor söylenecek birşey yok

yaw böyle insanlar acaba merak ediyorum akşam nasıl uyuyabiliyolar.....kimse görmese bile allah görür diye demi korkmuyolar yaw cuk.... cuk...... cuk:pr:

Hırsızlık ve güveni kötüye kullanma , yazık gerçekten . Soruşturma başlatılıp sonuçlanıncaya kadar isim açıklanmamasında hukuken fayda var .

walla ben motora benzin alırken kaç litre doluyo diye didik didik baktığım için bi sorun olmuyo ama haklısın böyle dolandırıcılar 1 değil 2 değil çok vardır

boylesı hırsızlık yenı duydum yuh yanı bu kadar olur ama ıyı etmışın fırma sahıbını tanıyosan ona dırekt sen soylede adı lekelenmesın şırketın

Bu tip işler maalesef ülkemizde oluyor...

Geçtiğimiz sene yabancı bir akaryakıt firmasından arabaya 30 ytl.lik benzin aldım depo boştu, 55-60 km gitti ve yolda kaldım... Araç 1.2 ...

Sanırım bana benzin yerine hava verdiler :p

Bu istasyona bir dah asla uğramadım ve bu istasyon yaklaşık7-8 ay kapalı mühürlü durdu...

Hehehee benim ole bi sıkıntım yok 15 ytl ye full tasana kadar doluyor depom, ama otomobıl ıcın kafa karıstırıcı bısey bende kart ıcın gıdıp geldıkten sonra pompaya bakarım ama arada bızede giydirdilerse bilemicem :pr: Motor kullanırken dikkatli olucakmışızzzz yaw Türkiyede adım atarken dikkatli olmak lazım yoksa ne oldugunu anlamayız... :)

Alın bendende bir dolandırcılık hikayesi

2 senedir devamlı benzin aldığım Shell benzinlikten aldığım puan fişlerine
hep bakardım hep 60 puan yazdığını görürdüm , kafamdada bir garplik var ama
herneyse deyip hiç ilgilenmedim ( puan = litre olduğunu açıkçası düşünemedim)

Neyse sonradan aldığım fişe baknca ki hep full depo alırım (arabadan bahsediyorum) ne goriyim 45 lt alındı gibi bişey yazıyor ( şimdi puan muadilini bilemicem fişi evde saklıyorum) . Ertesi gün bir elimde yakıt fişi bir elimde puan fişi gittim benzinliğe , adama diyorum kardeşim bu puanı neye göre veriyorsunuz
Adam : litreye göre
Ben : Bu fişler aynı işlemin ne gariplik var
Adam : bilmem abi
Ben : kardeşim göz göre göre dolandırıyorsunuz hakkımızı yiyiyorsunuz deyince
adam : yanlışlık olmuş düzeltelim
Ben : kardeşim bu fişlerden en az 20 tane evde var deyince
Adam : kafadan 150 puan fişi kesip elime tutuşturuyor.

Allahından bul deyip çıktım ufak bir puan olayından bile sahtekarlık yapan bir yere bir daha güvenip gitmem . Şikayette etmedim etmeyeceğimde . Nasıl olsa bi numara olmaacak , Koca shell bir bayisine kusecek degilya benim gonlumu almak isteyecekler .okadar

Neyse dikkat edin derim . Puanınızıda kontrol edin. Ben Shell i bıraktım
Artık PO kullanıyorum başım rahat deterjanımı alıp gidiyorum anında hehe.

genelllikle sirkülasyonu fazla olan benzin istasyonlarından benzin almaya gayret gösteriyorum...(sanki onlarda üç kağıt yapılmazmış gibi)...

Birde genelde motorumu gösterge tablosundaki benzin ışığı yanıncaya kadar kullanırım...son bir kaç yıldır benzin fiyatlarında önemli bir oynama olmadığı için depoyu doldurmak için hangi istasyonda olursam olayım 24 - 26 ytl arası para ödüyorum..(aslında göz ucuyla pompadaki konulan mikarıda kontrol etmek lazım) benim aldığım önemler bunlar...

ama yinede öyle yada böyle yollarla kazıklanmadığımı söyliyemem...:silent:

arabamda olsun motorda olsun hem nakit alırım ve gözüm hem pompada hem pompacıda markette işim varsa benzinimi alır öyle içeri girerim

ben markete girersem önce içerkeki kameradan izlerim.sonra doldurulan miktara bakarım.en sonda göstergeden anlarım.:p

Mecidiyeköyde benim aklıma bir benzinci geliyor o da Tekelin arkasındaki

Geçen sene Areneya çıkmıştı bu olayın aynısını yapan dolandırıcılar :pr:

GKN

bence adı verilsin, maden dolandırıcı ve madem sen gördüğünden eminsin
barındırmasınlar böle insanları...

yahu zaten petroller tonla para kazanıyolar.. hala neyi dolandırmaya çalışıyorlar anlamıyorum.. ya su koyarlar ya hava basarlar vs vs vs.. zaten hep aç gözlülükten kaybediyoruz ya.. şu ülkede dogru düzgün işini yapan sayılıdır heralde..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar