Benzin alırken aman dikkat.!!!!!!!

Yakıt alırken kesinlikle araçtan inmeli ve uzak durmalıyız.İşin şakası yok.:bounce::silent:
Statik elektrik vs sebepler yaşamlara mal olabilir.:cat:

[YT]HnSWW7c24fA&NR[/YT]

Yurtdışında kendi benzinini kendin doldur gibi bişey var çok sinir bence:p
Ver pompacıya doldursun, en azından işi biliyor.

YeK

Arabaya tekrar bindiği için statik elekrik
yükleniyo ve çuvv kıvılcım...
dizel yakıt kullananlarda ve
bizim ülkedede bu sorun yok. Çünkü pompacılar var...
İçiniz rahat olsun arkadaşlar...
kıh kıh kıh:queen:

way be tehlikeye bak genede boş depodaki buhar az harladı bence ( doldurmaya geldıne gore istasyoya boş olmalı deposu ) yarı dolu olsa piliç kavurma olurdu sanırsam

Allah korumuş,
Emeğin ve paylaşımın için teşekkürler

manyak garıda ne cesaret var be...ateşle oynuyor halen...ben olsam arkama bile bakmadan kaçarım...aptal cesareti derler ya...o misal...

ne zaman nerde basımıza bi kaza gelecegi belli olmuyo... Aman tedbiri elden bırakmayalım...

Moderatör
vaLLa kadini tebrik ettim.. Ya arabasini cok seviyor olmali yada ölümden korkusu yok :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Valla ben seyrederken korktum....Kadındaki cesarete bak..Sanki mum üflüyo...Bide pompayı vurarak söndürmeye çalışıyor....:pr::pr:

Erkekliğimden utandım bak...:pr:

offf ya benim başıma gelseydi :pr:
kızarmış yağın üstüne su döken ben :cherry:
sonumu düşünemiyorum :pale:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tam tersine;
üzerinizde senterik dokumalı, naylon veya elyaf dokuma varsa benzin alırken mümkün olduğunca inip binmeyin. Paranızı camdan uzatın ve arabanızda kalın. Özellikle de yaz aylarında. çünkü genelde koltuk kılıfları sentetik içeriklidir ve kyafetiniz ile sürtünmesi durumunda elektriklenme oluşur. Özellikle yaz aylarında benzin buharı bu elektriklenmeden dolayı tutuşur ve bu olay istisna değildir. Çokça olur.
Aman dikkat

Son düzenleme:
eeee bizim araba tüplü ozaman ne olacak
bi satatik elektirik olsa ben patlamış mısır gibi

of anam
düşünemiyom

discovery de mythbusters programında bunu denediler. gözlemlerde dolum esnasında bayan sürücülerin otomobile sık binip indiği için daha fazla statik elektrik yükleniyorlar ve sonuç. gerçi onlar birtürlü patlatamadılar ama neyse :mrgreen:

kadın çok kurcaladı aleti ondan oldu:p

şaka bi yana dikkatli olmakta fayda var. teşekkürler ihtiyar

Mythbusters becerememiş ama bu hanım maşşallah kedi gibi süründü durdu zaten üstünde yünlü kazak var bir de sürekli elleriyle düzeltme çabasındaydı, mythbusters'ta bu kadar uğraşmamışlardır zannedersem. Bu hanımın kazağıyla bir alıp veremediği vardı...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yakıt alırken kesinlikle araçtan inmeli ve uzak durmalıyız.İşin şakası yok.:bounce::silent:
Statik elektrik vs sebepler yaşamlara mal olabilir.:cat:

Bu bilginin tam tersine; özellikle yaz aylarında benzin alırken araçtan inmeyin :)
Statik elektriklenme inip binerken oluşur. Camdan paranızı uzatın.

Bu bilginin tam tersine; özellikle yaz aylarında benzin alırken araçtan inmeyin :)
Statik elektriklenme inip binerken oluşur. Camdan paranızı uzatın.

Lütfen yakıt alırken aracınızdan,bilhassa motorunuzdan inin.Hem ayaklarınız açılır,hem de riskli olan yakıt tahmil işleminden uzaklaşmış olursunuz.
Hatta otomobil vb araçlarda yolcularınızı da indiriniz,Bölgeden uzaklaşınız temiz hava alıp dinleniniz.
:cat:

Geçen yaz bir arkadaşımız,Mudanya yolunda akaryakıt istasyonundan motoruna benzin alırken pompacın yakıtı taşırması sonucu üzerine bol miktarda benzin bulaşmış kızgın motorun sıcak eksozu benzini tutuşturmamıştır.

Yani kendisi Allahın sevgili kuludur.:wiinkk:

Son düzenleme:
Tam tersine;
üzerinizde senterik dokumalı, naylon veya elyaf dokuma varsa benzin alırken mümkün olduğunca inip binmeyin. Paranızı camdan uzatın ve arabanızda kalın. Özellikle de yaz aylarında. çünkü genelde koltuk kılıfları sentetik içeriklidir ve kyafetiniz ile sürtünmesi durumunda elektriklenme oluşur. Özellikle yaz aylarında benzin buharı bu elektriklenmeden dolayı tutuşur ve bu olay istisna değildir. Çokça olur.
Aman dikkat
çok doğru hem kazağıyla, hem de kot pantolunuyla oynadı. arabaya bindi. sonuç statik elektriği elinden benzin pompasına sıçradı ve bummmm. olay bu ama gerçekten iyi cesaret. hemen dikkat ettiyseniz pompa kolunu çekip benzin akışını kesti.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar