Benzin 30 tl olursa

brent petrol 130 dolar.
gelin şu başlığı 50 lira olarak güncelleyelim :)

Bu son zamlar sonrasi isi sakaya vuracak kisi sayisi bayagi dusecektir :)

Arkadaslar yakit fiyatlari boyle olursa yazin Adana dan gelecek karpuz İstanbul da kaca satilir ? Mesafe cok,durum vahim

Karpuz benim icin cok onemli,

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu son zamlar sonrasi isi sakaya vuracak kisi sayisi bayagi dusecektir :)

Arkadaslar yakit fiyatlari boyle olursa yazin Adana dan gelecek karpuz İstanbul da kaca satilir ? Mesafe cok,durum vahim

Karpuz benim icin cok onemli,

7 düvel savunması söz konusu iken karpuz teferruatına takılmanız içler acısı .. Ayıpladım ..

Motosikleti
Ns200
Geçen aylarda Ötvde bir düzenleme yapmışlardı nasıldı o. Bulamadım haberi

2015 haziran : benzin 4.72 tl ,asgari ucret 1000 tl net 211 litre yakit aliniyor

2022 mart : benzin 20 tl,asgari ucret 4250 tl,212 litre yakit

Arkadaslar,durum cok iyi bence..hesap ortada,atp,bursali gelin abi ya forumu terorist chp liler basmis

Forumdan Uzaklaştırıldı
Arka arkaya gelen akaryakıt zamları hız kesmeden sürüyor. Bu gece yarısından sonra litrede motorine 1 lira 44 kuruş, benzine 57 kuruş zam bekleniyor.

Az önce 12 litre aldım, 225 lira verdim.

Niye motosiklet konuşmuyorsunuz, hep siyaset yapıyorsunuz diyen, bu güzelim ülkeyi terkedip Fransa'da sefalet içinde yaşayan bir de eğitmen vardı. Yazalım da tarihe not düşelim.

Halk TV de A Haber'in zıt muadili. Halk TV'ye göre millet 2 seçim önce uyanmış, iktidarı değiştiriyordu.

Niye motosiklet konuşmuyorsunuz, hep siyaset yapıyorsunuz diyen, bu güzelim ülkeyi terkedip Fransa'da sefalet içinde yaşayan bir de eğitmen vardı. Yazalım da tarihe not düşelim.

Halk TV de A Haber'in zıt muadili. Halk TV'ye göre millet 2 seçim önce uyanmış, iktidarı değiştiriyordu.

Yooo,su an aysenur yanindakine bu kadar bitik durumdayiz akp nasil oluyorda yuzde 30 altina dusmuyor diyor.

Yav tamam,eksiklikleri,yanlislari olabilir de alenen hukumet sozcusu,tetikcisi kanallarla halktv yi bir tutmak nerden baksan agir saflik belirtisidir.

Öyle de onlar da umut pompalıyor muhaliflere. Gerçeği söylesin, milletin yarısı hala ATP desin.

Arkadaşlar, hepiniz aynı tuzağa düşüyorsunuz gördüğüm kadarıyla, yanlışım varsa düzeltin :
Petrolün varili 130 dolar olmuş, o yüzden benzine yarın zam gelecek, bu normal diye düşünüyorsunuz anladığım kadarıyla ?
İyi de bakkal mı işletiyoruz ? Bakkal bile alacağı malı günlük fiyatlandırmaz, devletler uzun vadeli kontrat yaparak alırlar böyle şeyleri. 130 dolar şu an kontrat yaparsan fiyatı, belki 3, belki 5 senelik kontrat yapacaksın ve fiyat hep 130 olacak. Yani bizim şu an aldığımız petrol eski fiyattan, devletin de bize o fiyattan benzin satması gerekir, ama bu dolandırıcılar adı konmamış salma vergi koyuyorlar ve bunu da halka normal bir şeymiş gibi yutturuyorlar, ilginç olan da her kes bu numarayı yiyor arkadaş ??
Bakınız geçen sene 25 dolarmış mesela, belki de o fiyattan alıyoruz ? Almıyorsak da neden almadık? O fiyatları neden kaçırdılar? Şu an kaçtan alıyoruz ? Bunları sormamız gerekmiyor mu ?
https://tr.investing.com/commodities/crude-oil

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
FNPdZROWQAUpPhj

devamke ses çıkmaz bizim ülkede 100 tl ye kadar yolu var 20 tl oldu resmen hala bir tane isyan eden yok aksine 15 tl ye düşse oo bak nasıl indirdiler derler o yüzden devamke

Motosikleti
D400
amerigada 16 yaşında bebe liseye araba ile gitmeyi normal karşılarken bizim ülkede 20 yıllık hurdayı 35 yıl kredi ile alıp sonra benzin pahalı diye sene 300 km yol yapan tırrekler gelmiş ekonomi konusuyor

Forumdan Uzaklaştırıldı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar