Benzin 30 tl olursa

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yetkili bi ağbiden duydum. İngiltere'nin, Almanya'nın, Fransa'nın hali daha da kötüymüş.:sunny:

Yetkili bi ağbiden duydum. İngiltere'nin, Almanya'nın, Fransa'nın hali daha da kötüymüş.:sunny:

https://vimeo.com/684994349

Rte secmenini biliyor,atp olsun, bursali falan agzi kulaklarinda dinlediklerini dusunuyorum.

Sahi bursali abimiz nerde ya,motoru bulamadi galiba.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:15 ----------

Yazan oldu mu bilmiyorum,pzt si benzine 55,motorine 1.44(oha) zam geliyomus,kesin bilgi :)

Jp morgan varilin 185 usd civarına çıkabileceğini öngörüyor, bu durumda bizde litre 35tl olursa şaşırmamak lazım.

Benzin 100 TL olsa ne olur? Hükümet 20 yıldır bizi kazasız belasız yönetti mi? O zaman değiştirmeye gerek yok.

savaş ne kadar uzayacak olursa varil fiyatlarıda öyle devam edicek.180 200 dolar bandına geleceği söyleniyor.onuda geçtim varil fiyatı düşse bile yaz ayının krizi artık kapıda.ülkeye turist gelmicek gelemicek baya bir düşüş olucak.hepsini bağladığımız üst üste koyduğumuz zaman heralde en güzel ihtimal ile eylül ekim ayına kadar benzin fiyatı bizde zor düşer.bir 50cc aliyim dedim motorun yanına 16 15 17k ya var seçenekler ama 2.5 3 litre arası yakıyor diyorlar.50cc o kadar yaktıktan sonra bi halta yaramıyor zaten.elektrikli scooter vs bu yazın HİT i olacak gibi:)

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Geçmişte "Nataşa" dediğimiz kozmonot sandığımız ablaların, her gördüğümüz Rus'a "davay davay hehehehe" demenin cezasını çekiyoruz.

Gerçi memlekette Slav kalmadı, her yer eciş bücüş esmer Arap kaynıyor.

Son düzenleme:
Motosikleti
Yok
savaş ne kadar uzayacak olursa varil fiyatlarıda öyle devam edicek.180 200 dolar bandına geleceği söyleniyor.onuda geçtim varil fiyatı düşse bile yaz ayının krizi artık kapıda.ülkeye turist gelmicek gelemicek baya bir düşüş olucak.hepsini bağladığımız üst üste koyduğumuz zaman heralde en güzel ihtimal ile eylül ekim ayına kadar benzin fiyatı bizde zor düşer.bir 50cc aliyim dedim motorun yanına 16 15 17k ya var seçenekler ama 2.5 3 litre arası yakıyor diyorlar.50cc o kadar yaktıktan sonra bi halta yaramıyor zaten.elektrikli scooter vs bu yazın HİT i olacak gibi:)

CUB daha mantikli benzin acisindan, tipine bir sey diyemem :)

Benzinde mazotta 20 lirayı geçti.
Ama ilginç bir şekilde trafikte hiç azalma yok.
Çoğu araç içinde tek kişi yollarda.

Halk resmen lale devrini yaşar gibi...

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:14 ----------

Bilgi için Hero Xpulse 200 ve 200t kullanıcıları şehir içinde genel olarak 2.5-3.0 lt arası yakıyor.

50cc 4.5 lt bile yakabiliyor. En büyük nedeni sürekli tapagaz veya tapagaza yakın kullanmak.

Benzinde mazotta 20 lirayı geçti.
Ama ilginç bir şekilde trafikte hiç azalma yok.
Çoğu araç içinde tek kişi yollarda.

Halk resmen lale devrini yaşar gibi...

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:14 ----------

Bilgi için Hero Xpulse 200 ve 200t kullanıcıları şehir içinde genel olarak 2.5-3.0 lt arası yakıyor.

50cc 4.5 lt bile yakabiliyor. En büyük nedeni sürekli tapagaz veya tapagaza yakın kullanmak.

Üstat çok afedersiniz "s*kerler eşiği" var ya, fiyatlar o eşiği geçtiği için millet saldı. Eskiden ben de kuruş hesabı yapardım, son zamlardan sonra "eeh yeter be" deyip koyverdim. Bu, millet akaryakıt alamayana kadar devam eder bence. Sonuçta kimse çoluğu çocuğu yağmurda karda motora bindirmez.

Üstat çok afedersiniz "s*kerler eşiği" var ya, fiyatlar o eşiği geçtiği için millet saldı. Eskiden ben de kuruş hesabı yapardım, son zamlardan sonra "eeh yeter be" deyip koyverdim. Bu, millet akaryakıt alamayana kadar devam eder bence. Sonuçta kimse çoluğu çocuğu yağmurda karda motora bindirmez.

Ben ne bir şey alırken, nede işte bir şey satarken fiyatlara alışamadım.
Dün tahsilat için git gel 170 km yaptım. Meblağda epey yüklü olunca motorla gitmek istemedim.
Aynı güzergahta 100km de 7.5 lt yakan arabaya, sollama mesafesi kontrolü ve usturuplu gaz vererek 5.5 lt yaktırdım.
Düz hesap 3 lt kadar yani 60 lira tasarruf yapmışım. Bunada çocuklar gibi seviniyorum.
Kasıp 60 lira tasarruf yapmaya ihtiyacımda yok şükür. Cimride değilim.

Neyse işte fiyat algılarımı resetlemeye ihtiyacım var...

başlık yanlış açılmış. Doğrusu "Benzin 30TL Olduğunda" olması gerekiyor.

başlık yanlış açılmış. Doğrusu "Benzin 30TL Olduğunda" olması gerekiyor.

Vay arkadas, bunu soyleyen 3 veya 4 kisisin..

"Olursa" diyerek kisa vadede gerceklesecek bir beklentiyi kastettim.,acikcasi petrolun bu kadar yukselebilecegini ben tahmin etmiyodum.

Yoksa benzin fiyati bir gun 50 tl de olacak yani

---------- Mesajlar birleştirildi - 04:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:09 ----------

Offf offf petrol fiyati uykumu kacirdi,130 dolar ney yaa..

Yarin hava yollari ne yapar acaba,koskoca firma 40 50 dolardan zamaninda baglamistir herhalde :/

Sozde Rusya savasiyo ama giren bize giriyor...allah belani versin bati.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar