ATP, diğerlerinde proje yok diyor. Proje dediği, bakanın gözleri.
brent petrol düştüğü için zam iptal olmuş.
brent petrolün neden düştüğünü bilen var mıdır?
Sesi çıkanlar 2-3 sene önce bıraktılar partilerini. (Laf anlatmaya çalıştığım, geç de olsa gerçeği gören tanıdıklarım var.)
Geri kalanı küçük akp oldu. Yok bir farkları. Zaten çok fazla da kalmadılar ama haklısın, bugün karşı tarafa geçseler bile etkili olurlar.
Küçük akp olmasalardı iyiydi.
Eee? Benzin artıyor diye zam planlandı. Petrol artmadı, hatta düştü. Niye sadece zam iptali yapılıyor da indirim yapılmıyor? Bu mu proje?
Çok değil. Hem kendisi üretiyor, hem de ucuzlarsa kayagazı üretimi ekonomik olmuyor, biraz yüksekte durursa dünyanın en büyük kayagazı üreticisi olurlar. Yani her türlü kazanır onlar. Ortadoğu'ya baskı yapmalarının da nedeni kafalarına göre zırt pırt fiyatlarla oynamasınlar diye.Petrol fiyatının artması ABD nin işine gelmez.
Türkiye = İstanbul
Bizim burada benzinin litresi 09.Mart.2022 itibariyle 20,34 TL ve bu rakamın yarısı Kdv ve Ötv
Ben Mhp kontenjanından vatan haini olanlara şaşıyorum. Sizde hiç mi vatan sevgisi yok? Hiç mi Allah korkusu yok? Ülkenizi, devletinizi sevmek duvara koyun, kurt çizmekle olmuyor. Benzin olmuş 20, mazot olmuş 25 TL daha neyi bekliyorsunuz Ülkücüler? Niye hala Akp stepnesisiniz? Niye sesiniz çıkmıyor? Bu işin bir de Mahkeme-i Kübra boyutu var cehaletiniz de sizi kurtaramaz, hesap veremezsiniz.
Hırsız olanı yolsuzluktan, ülkesine ihanet etmiş olanı ise vatan hainliğinden yargılanmayacağını biliyor. Çünkü bu ülkede tüm yolsuzluklar yapanların yanına kar kaldı ve kalmaya devam edecek biliyorlar.
En basitinden "it iti ısırmaz", o da yetmezse, "gelen gideni aratır" diye deyimlerimiz güzel örneklerdir bu konuya.
Devletin malı deniz, yemeyen domuz
Benim memurum işini bilir.
Arazi olmak
Bana dokunmayan yılan bin yaşasın
Devleti sen mi kurtacaraksın
İşi bilecen, işe gitmeyecen