Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
benzin 3 ytl yi aşdı sizceister istemez motosiklet kullanımı artarmı :D
arkadaşlar bildiğiniz gibi benzin 3 ytl yi aştı benim tahminim artık sokaklarda daha fazla motosiklet görücez sizler ne düşünüyosunuz bu konuda (not: arabam olmadığı için kendimi şanslı hissediyorum )
doru diyosun ama dizele gelen zamda küçümsencek gibi değil :cherry:ya bundan sonra lpg li x5 lerden çok gözükmeye başlicak yada millet depoya işemeye başlicak :queen:
motosiklet kullanmak farklı bişeydir sevdadır ben sanmıyorum ki benzine gelen zamdan dolayı bir otomobil sürücüsü gidip motosiklet alıp trafiğe çıksın,bu imkansıza yakın bence
değişen bişey olmazzz. toplumda. arabayı bırakıp motor alan kişilere.. gülerek karşılık veriolarr. bu kanı değişmediği sürece benzine ne kadar zam geliirse gelsin otomobillerin az yakması için çözüm bulunur ama motorsikletin en ii çözüm olduğu kimsenin aklına gelmezz.
saygılarr.
ama arkadaşlar benim tahminim şimdi olmasa bile yazın işi 4 5 km rede olanlar niyetleri olmasa bile alıyım bi motor hem trafikten kurtulurum hem ucuza mal olur mantığını kullanmaya başlayabilir ki inşallah böyle olur çünkü biliyosunuzki kıçı motorun selesine değen herkes artık bi motosiklet vazgeçilmezidir :wiinkk:
motosiklet özel bişeydir..bende hiç sanmıyorum sırf benzin yuzunden motosikletler çoğalsın...bazı araçlar motosikletlerin cogundan daha az yakıyo...adam arabasını satıp motosiklet alcagına 1 2 milyar daha verip LPG taktırır daha iyi...
benzinin 3 ytlyi aşması bana göre arabası olan arkadaşların motosiklet kullanmaya daha sıcak bakmasına sebebiyet verecektir benzin fiyatının artmasının etkisi olmayacağını söyleyen arkadaşlar bence yanılıyor mutlaka etkileyecektir bugün değil ama yarın muhakkak etkileneceğiz çünkü benzin maaştan daha çok zam görüyor şartlar böyle olunca etkilenmemek mümkünmü arkadaşlar
Dizel ve LPG satışının artacağı kesin. Bizim millet motora biraz soğuk bakıyor. Aslında pek de haksız sayılmazlar. Güzel havalarda neyse de yağmur çamurda da çekilmiyor....
Turkiye'de son 15 yildir artan seyler: benzin fiyatlari ve vergiler. evet motosiklete olan ilgi de katlanarak artiyor ama bunun nedeni maliyet degil, motosiklet aski.
benzin fiyatlari litresi 10 ytl olunca anca o zaman motor satislarini etkiler. daha once de bir sure 3 ytl'yi gormustu benzin, yeni bir olay degil ki...
arkadaşlar bildiğiniz gibi benzin 3 ytl yi aştı benim tahminim artık sokaklarda daha fazla motosiklet görücez sizler ne düşünüyosunuz bu konuda (not: arabam olmadığı için kendimi şanslı hissediyorum )