benimde yamaha nouvo ile ilgili bir sorum var

belli bir süra kullanıp durunca galiba egzozdan saatli bomba gibi tık tık... diye ses geliyor bu normalmi??????

abi ben o yeşil kabloyu kesersem ne olur ben motosikletten anlamam motosiklete bir şey olursa babam beni öldürürrrrrrrrr :salut:

Yok kardeş sen saatli bomba gibi deyince geyik yaptım ben de, bir şeyler kesme sakın :) Ses konusunda da bilgili arkadaşlar yardımcı olacaktır. Biraz daha sabır... :cat:

G

Guest

motorsikletprensi' Alıntı:
abi ben o yeşil kabloyu kesersem ne olur ben motosikletten anlamam motosiklete bir şey olursa babam beni öldürürrrrrrrrr :salut:
:cherry: :cherry: :cherry:
Yaw Prometheus espri yapmış, sen hiç birşeyi keseyim deme sakın.
(geç kalmışım)

Motor çalışırken ısınır susuncada soğur. Genleşmeden dolayı olan bir ses kanımca.

benimde nouvom var ama böle bir sorun yok sadece sabahları jigle ile çalışıyor....hatta onda bile zorluk çekmeye başladım.tamire götür derim motoru ben öyle yapıcam çünkü... :pr:

motorsikletprensi' Alıntı:
belli bir süra kullanıp durunca galiba egzozdan saatli bomba gibi tık tık... diye ses geliyor bu normalmi??????

Gayet normal..Eksozun soğuma sesi o..Herhangi bir sorun yok..Isınınca genleştiği için soğurken tık tık tık diye ses gelmesi normal..Hele hele chopper tarzı tüm motorların eksozunda vardır o ses..Öyle tamirlik vs. bir sorunun yok..

normal bi ses o benimde bi nouvom var aynı sesi bende alıyorum.motorun egzosu ısındığı için, bi problem değil yani...

soğuması yüzünden öle mesela kamyonların balatalarındanda soğurken aynı ses gelir bişey olmaz..

abi nouvo dan kaynaklanmıyor bu ses tüm motorlarda olur evet nouvoda biraz daha belirgin bi ses ama önemli degil kafana takma yani yamahanın keyfini çıkar...

soğumaya bağlı bir ses o zannımca. bu arada senin nuovoda da bazen hızlanıp frenleme yaptığında paat diye bir ses geliyor mu?
Bizim nuovodan bööle bir ses geliyordu bazen adamı hoplatıyordu walla. motoru ihtiyaçtan sattık ama hala kafamda soru işareti olarak kaldı bu ses.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar